Selasa, 25 Oktober 2022

SKYPAY

SKYPAY

Metoda primanja plaćanja primarna je briga tijekom rada stranice za e-trgovinu. Ako posjedujete internetsku trgovinu, jednostavan sustav plaćanja ključan je za zadržavanje kupaca. Ne razumijem kako to uspijevaš postići.

Odgovor bi stoga mogao ležati u implementaciji sigurnog online sustava plaćanja za komercijalne transakcije. Moguće je racionalizirati i pojednostaviti postupak plaćanja. Koje su najbolje opcije platforme za plaćanje e-trgovine i kako je mogu instalirati kada postavim web stranicu internetske trgovine?

O jednoj od globalnih e-commerce platformi za plaćanje koja koristi web3 tehnologiju bit će riječi u detalje u ovom članku.

 

O SKYPAY mreži

SKYPAY Network je globalna platforma za plaćanje e-trgovine koju pokreće web3 i koja korisnicima omogućuje brze, sigurne i jednostavne financijske prijenose korištenjem web3 tehnologije. Nema potrebe za korištenjem uobičajenih bankarskih usluga za prihvaćanje plaćanja putem web3 tehnologije. Koristeći web3 rješenje za plaćanje po principu "ključ u ruke", SKYPAY omogućuje platformama za e-trgovinu prihvaćanje plaćanja putem web3 tehnologije.

SKYPAY mreža je naša preporuka za većinu ljudi jer uključuje sve što je potrebno za početak prikupljanja plaćanja za transakcije e-trgovine odmah. Isprobajte SKYPAY sada.

Svaka web stranica koja se bavi e-trgovinom trebala bi imati mogućnost prihvaćanja plaćanja od klijenata u svojim virtualnim trgovinama. Na kraju krajeva, obrada plaćanja je srž cijele vaše poslovne strategije.

Platforma SKYPAY korisnicima daje pristup svim alatima i resursima potrebnim za početak poslovanja na mreži. To je cjelovito marketinško rješenje za e-trgovinu, uz to što je procesor plaćanja i graditelj internetske trgovine.

Ljudima koji otvaraju nove trgovine naš tim preporučuje korištenje SKYPAY-a zbog činjenice da je sve uključeno i lijepo funkcionira zajedno. Unatoč tome, korisnici koji koriste konkurentske platforme za e-trgovinu mogu biti potaknuti da pređu na SKYPAY nakon što iskuse udobnost korištenja usluge.

Nakon što se registrirate za račun, moći ćete početi plaćati putem SKYPAY-a. Ne postoji potrebno razdoblje čekanja prije početka prihvaćanja glavnih kreditnih kartica i drugih oblika elektroničkog plaćanja.

 

Mrežne značajke SKYPAY

Kripto debitna kartica:  nabavite vlastitu kripto debitnu karticu koju pokreće SKYPAY. Svi kupci u pretprodaji od 1 BNB ili više dobit će BESPLATNU kripto debitnu karticu koja će im omogućiti podizanje svoje kriptovalute u više od 200 zemalja diljem svijeta.

SKY novčanik:  Upravljajte svojim kriptovalutama, udjelima, ulaganjima, nezamjenjivim tokenima, plaćajte račune, nadopunite svoju karticu, kupujte poklon kartice i još mnogo toga. SKYWALLET će našim korisnicima pružiti usluge koje ne nude drugi pružatelji novčanika za kriptovalute.

Kupite Crypto  kreditnom karticom: dopuštena je dnevna upotreba kreditne kartice s najviše 2000 USD. Uživajte u minimalnim troškovima i trenutnim transakcijama kada napunite svoj SKYWALLET račun koristeći Visa ili Mastercard.

Pasivno ulaganje:  Zaključavanje BUSD i BNB u SKYPAY fondovima likvidnosti povećat će vašu SKY zaradu.

Korisnička podrška 24/7:  Mreža SKYPAY pružat će 24-satnu korisničku podršku za sve upite kupaca i trgovaca. SKYPAY industrijski standard jamči 24-satni odgovor na sve upite.

Zaradite milje:  Zaradite milje koristeći svoju SKY Crypto debitnu karticu. Milje se mogu zamijeniti za druge kriptovalute ili koristiti za besplatno putovanje.

 

Tokenomika

SKY token je izvorni token mreže i medij upravljanja. Može se koristiti za plaćanje kupnji izvršenih SKY debitnom karticom, ulog u SKYPAY launchpad, glasovanje u izbornom sustavu i još mnogo toga.

Dostupno je ukupno 25.000.000 SKY tokena, a raspoređeni su na sljedeći način:

- 10% uloga

- 30% Airdrop i pretprodaja

- 30% zaključane likvidnosti

- 10% NFT pada

- 10% osnivača (zaključano na 5 godina)

- 10% Marketing

SKYPAY token bit će izlistan na sljedećim burzama:

- Pancakeswap: 7. studenog 2022

- Gate.io: studeni 2022

- LAToken: studeni 2022

- CMC & CG: prosinac 2022

 

Zaključak

Svatko ima svoj preferirani način plaćanja. Najprikladniji i najučinkovitiji mrežni pristupnici plaćanja i sustavi košarica za kupnju prihvaćaju širok izbor metoda plaćanja. Pobrinite se da vaši kupci mogu koristiti vaš proizvod uz malo truda s njihove strane. Ovaj korak je nedvojbeno najvažniji kada je u pitanju način plaćanja za online trgovine.

 

Brzina kojom kupci napuštaju svoja kolica za kupnju mogla bi značajno umanjiti vašu zaradu ako se pojavi čak i mali problem tijekom procesa naplate. Ako želite odmah početi primati plaćanja za svoju online trgovinu, SKYPAY uključuje sve što vam je potrebno. Pokušajte SKYPAY danas.

 

Za više informacija posjetite:

Web stranica | || Telegram || Telegram || Twitter |

 

Pisac:

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar