Selasa, 25 Oktober 2022

ALLSTARS DIGITAL

ALLSTARS DIGITAL

AllStars Digital (ASD) s uzbuđenjem najavljuje pokretanje prve svjetske digitalne sportske razmjene.

ASD je kripto-omogućena platforma koja navodi trajne budućnosti za neke od najvećih svjetskih sportskih igrača i prikuplja analitiku u stvarnom vremenu o popularnim sportašima diljem svijeta. Ova analitika povezana je s vrhunskom blockchain tehnologijom kako bi korisnici mogli trgovati i iskoristiti učinak svojih omiljenih sportskih zvijezda.

Platforma želi potaknuti novo doba angažmana gledatelja dopuštajući svojim korisnicima kupnju, prodaju i trgovanje na temelju performansi igrača — ne samo binarnih oklada.

 

Predstavljamo

Ulaganje u digitalnu imovinu postalo je sve popularnije, kao što pokazuje deseterostruko povećanje tržišta nezamjenjivih tokena (NFT) od 2018. do 2020. Međutim, postoji trenutačno ograničenje za raznolikost digitalne imovine.

ASD nudi novu alternativu — prvo digitalno sportsko sredstvo svoje vrste. Uzimajući u obzir izazove i slabosti tradicionalnog kockanja, ASD želi poremetiti industriju sportskog klađenja nudeći nebinarno rješenje: trajnu poziciju igrača. Korisnici mogu trgovati Cristianom Ronaldom za utakmicu, sezonu ili cijelu njegovu karijeru — i to je revolucionarno.

 

Što AllStars Digital čini drugačije?

ASD je prva svjetska sportska burza temeljena na učinku, fokusirana na sljedeću generaciju sportskih trgovaca. Projekt nastoji demokratizirati trgovanje učinkom sportaša putem digitalne ekonomije koja se temelji na blockchain tokenu, AllStars Coin (ASC). S ciljem postavljenim za lansiranje tijekom trećeg tromjesečja ove godine, primarni fokusi su nogomet — ne treba ga brkati s američkim nogometom — i kriket: dva najveća sporta na planetu u gledanosti.

Uz ovogodišnje FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru i T20 Svjetsko prvenstvo u Australiji, oba kasnije ove godine, bit će to velika godina za AllStars Digital.

ASD se fokusira na performanse u stvarnom vremenu. Sve statistike prate se na temelju performansi igrača u stvarnom vremenu. Platforma izračunava indekse u stvarnom vremenu i kontinuirano ažurira kupovne i prodajne cijene u stvarnom vremenu tijekom dana. Zbog toga razmjene nisu binarne oklade: Nasuprot tome, razmjene ovise o cjelovitoj izvedbi sportaša, uz razmatranje svih elemenata izvedbe.

ASD-ov ASC token je središnji dio projekta, pružajući VIP pristup svakoj AllStars platformi. Također vlasnicima tokena daje pristup jedinstvenim uslužnim programima kao što je mogućnost igranja ekskluzivnih, zajamčenih nagradnih fantastičnih igara. Vlasnici tokena također mogu ulagati, zarađivati i imati pristup sportskim NFT-ovima.

 

Sudjelovanje na AllStars Digital

Postati korisnik na AllStars Digital jednostavno je poput kupnje ASC tokena i povezivanja novčanika kriptovalute s mjenjačnicom. ASD je trenutačno u svojoj beta fazi i ima službeno lansiranje u trećem tromjesečju 2022. Iako je trenutačno usredotočen na nogomet i kriket, drugi sportovi poput košarke planirani su za 2023., zajedno sa značajnim skokovima u Web3 decentraliziranim financijama.

ASD pruža savršenu priliku za sportske fanatike i redovite investitore: korisnici mogu iskoristiti svoje sportsko znanje kako bi zauzeli proračunate pozicije, potencijalno pretvarajući svoju strast u profit.

 

Više informacija:

Web stranica

Razdor

Cvrkut

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar