Selasa, 25 Oktober 2022

SARATOGA (SRT)

SARATOGA (SRT)

Sažetak
Danas svijet pogađaju tri uzastopna fenomena C koji imaju implikacije na pojavu globalne prehrambene krize. Tri C su klimatske promjene, COVID-19 i sukob.

Možda smo svi ovdje čitali o globalnoj prehrambenoj krizi pred našim očima, ona nije plod i suša kao utjecaj klimatskih promjena koje utječu na glavne proizvođače usjeva i šokove u lancu opskrbe hranom zbog pandemije COVID-19.

Projekt Saratoga doživio je val investitora i startupa koji slijede trend organske poljoprivrede. Kao što znamo, drugi stvaraju nove tehnologije kako bi optimizirali poljoprivredu i njezin utjecaj na klimatske promjene. S rođenjem Projekta Saratoga, barem se može riješiti ova pitanja za bolju budućnost.

Projekt Saratoga želi poljoprivrednicima omogućiti pristup zemlji, a mi želimo da jedete hranu koja nije kontaminirana pesticidima i herbicidima, gnojena kanalizacijskim muljem, genetski modificiranim organizmima ili drugim nepotrebnim dodacima. Podrška organskom uzgoju vrlo je važna.

Čini se da je to pokretačka ideja iza SARATOGA PROJEKTA, projekta koji uključuje ekološki prihvatljivu zajednicu i nekoliko tvrtki. Ovdje ti ljudi imaju pristup koji se u velikoj mjeri temelji na permakulturi ili održivoj poljoprivredi dajući primjer za poticanje upravljanja zemljom pokazujući kako se to može učiniti.

Projekt Saratoga nije samo platforma za masovno financiranje, ili ulaganje u zemljište ili čak samo projekt, već sve te stvari i više. Mislim da vrlo dobro možete razumjeti što je Saratoga ako je vidite na djelu.

Iako se u početku borio da postane popularan, projekt je sada na čvrstoj osnovi, unatoč tome što nema želju da se replicira. Saratoga tim se nada da će zajednice prepoznati vlastite mogućnosti s ovim modelom i naučiti iz njegovih uspjeha i neuspjeha.

SRT je BEP-20 token koji svojim vlasnicima nudi stvarne prednosti na zemlji. Organska, zdrava i dugovječna poljoprivreda za podršku bioekonomskom rastu ulaganjem u mreže farmi koje proizvode zdrave i zdrave sirovine za prehrambene tvrtke i proizvođače.

Jedinstvena prilika za ulaganje u neovisnu prirodnu poljoprivrednu zajednicu, nije potrebno nikakvo iskustvo, svi su dobrodošli postati farmeri u ovoj zajednici.

 

Za svoju kripto zajednicu svakako slijedite ovu ponudu koja:
1) izravno daje darove vlasniku;
2) Izravna ulaganja u fizičku zemlju i organsku poljoprivredu;
3) Izgraditi dugovječnost i zdravstvenu tehnologiju;

 

Saratoga
ugovor za tokene: 0x03a68938551e1820748167011aa5e44da1cfe858
Ukupna ponuda: 7.000.000.000 SRT

I vi i ja možemo razmišljati o utjecaju svakodnevnih navika i kako one utječu na naš planet. Uzmimo za primjer mogućnost da se u našem svakodnevnom životu vozimo na posao u vašem automobilu (CO2), pijemo energiju (kemikalije), jedemo prerađenu hranu s umjetnim okusima.

Projekt Saratoga mali je pokušaj pokretanja revolucije životnog stila. Saratoga će koristiti ovu web stranicu, podcast i dokumentarne filmove za pomoć u širenju.

Ako ste oduvijek željeli ulagati u zemljište, ali niste znali odakle započeti, projekt Saratoga mogao bi biti pravi za vas i upravo je pokrenut.

Možete vidjeti detalje i registrirati se ili kupiti tokene ovdje  https://www.feroxadvisors.com/srt

 

ZA VIŠE INFORMACIJA PROVJERITE LINKOVE ISPOD:
Web stranica:  https://www.feroxadvisors.com/srt
Telegram grupa:  https://t.me/FRXalpha
Bounty grupa:  https://t.me/FeroxBounty
Twitter:  https:// twitter.com/FeroxAdvisors
Reddit:  https://www.reddit.com/user/Vispilio
Medium:  https://frx.medium.com/

 

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar