Minggu, 26 Februari 2023

AI District

AI District

Što je to točno?

AI District je decentralizirana autonomna organizacija (DAO) izgrađena na mreži Binance Smart Chain (BSC), usmjerena na istraživanje i ulaganje u vrhunske AI projekte u prostoru kriptovaluta. Projekt je osmišljen kako bi ponudio besprijekornu i sigurnu platformu za članove zajednice za sudjelovanje u istraživanju i razvoju umjetne inteligencije dok uživaju u prednostima koje pokreće zajednica.

Odakle postoji?

Ideja iza AI Districta potekla je od skupine entuzijasta AI i blockchaina koji su vidjeli priliku kombinirati snagu ovih dviju tehnologija kako bi stvorili novu i inovativnu platformu za AI zajednicu. Zamislili su platformu vođenu zajednicom na kojoj bi se članovi mogli okupljati kako bi surađivali, dijelili znanje i ulagali u projekte umjetne inteligencije.

Koja je njegova misija?

Misija AI Districta je stvoriti živahan i suradnički ekosustav za zajednicu umjetne inteligencije, gdje članovi mogu sudjelovati u istraživanju i razvoju umjetne inteligencije, zaraditi nagrade kroz ulaganje i ulaganja te uživati u nizu pogodnosti i usluga koje pokreće zajednica. Projekt ima za cilj pružiti platformu za razmjenu znanja, suradnju i inovacije te pomoći u iznošenju inovativnih AI projekata na tržište kroz usluge inkubacije i ubrzanja.

Naš pogled

Vizija AI Districta je biti vodeći igrač u području umjetne inteligencije i kriptovaluta, poznat po svojim vrhunskim projektima umjetne inteligencije, živahnoj zajednici i inovativnoj upotrebi blockchain tehnologije. Cilj projekta je okupiti najbolje umove u AI i blockchainu kako bi se stvorila platforma koja pokreće inovacije i rast u AI zajednici.

Korištene tehnologije

AI District izgrađen je na mreži Binance Smart Chain (BSC), koja pruža brzu, sigurnu i jeftinu platformu za decentralizirane aplikacije. Projekt koristi kombinaciju pametnih ugovora, nezamjenjivih tokena (NFT) i sustava glasovanja za upravljanje interakcijama zajednice i donošenjem odluka. Projekt također koristi paket alata za analizu umjetne inteligencije kako bi pomogao članovima da donose informirane odluke o projektima i ulaganjima u umjetnu inteligenciju.

 

Zašto BSC?

Zašto smo odabrali Binance Smart Chain (BSC) kao mrežu izbora.

Brzina i skalabilnost: BSC ima vrijeme blokade od samo 1 sekunde, što je puno brže u usporedbi s drugim blockchain mrežama kao što je Ethereum, koja ima vrijeme blokade od 15 sekundi. Ovo brže vrijeme blokiranja znači da se transakcije obrađuju puno brže, što ga čini prikladnim za našu platformu koja zahtijeva brze i učinkovite transakcije. Dodatno, BSC ima mogućnost obrade 100 transakcija u sekundi, što omogućuje skalabilno rješenje koje može prihvatiti našu rastuću bazu korisnika.

Niska cijena: BSC nudi niže naknade za plin u usporedbi s drugim mrežama, što nam omogućuje pružanje isplativijih usluga našim korisnicima. Ova jeftina struktura znači da će naši korisnici moći komunicirati s AI District DAO platformom bez naplate pretjeranih naknada, što je važno za široko usvajanje i rast.

Interoperabilnost: BSC je potpuno kompatibilan s Ethereum Virtual Machine (EVM), što znači da se naša platforma može lako integrirati s postojećim dApps i alatima temeljenim na Ethereumu. Ova interoperabilnost omogućuje nam da iskoristimo postojeći ekosustav i unesemo inovacije u AI zajednicu.

Sigurnost: Binance je poznat po svojoj sigurnosti i ugledu u prostoru kriptovaluta, a BSC je izgrađen na istim principima. Ova visoka razina sigurnosti ključna je za uspjeh naše platforme i zaštitu imovine naših korisnika.

 

Implementacija umjetne inteligencije

Integracija umjetne inteligencije (AI) u platformu AI District ima potencijal promijeniti način na koji komuniciramo i koristimo platformu. Korištenje umjetne inteligencije može poboljšati učinkovitost i točnost različitih aplikacija i značajki unutar AI Districta, što dovodi do jednostavnijeg korisničkog iskustva.

Jedan od ključnih načina na koji se AI može integrirati u AI District je korištenje decentraliziranih aplikacija (dApps) i pametnih ugovora. Decentralizirani AI modeli mogu se implementirati na blockchain kako bi se pružile decentralizirane, sigurne i transparentne AI usluge. To će omogućiti da se aplikacije i usluge koje pokreće AI pružaju zajednici bez potrebe za centraliziranim autoritetom, što će rezultirati poboljšanom privatnošću i sigurnošću.

Jedan pristup implementaciji umjetne inteligencije u AI District je korištenje decentraliziranih aplikacija (dApps) i pametnih ugovora. dApps može pružiti sigurno, decentralizirano okruženje za razvoj i implementaciju AI modela i algoritama, dok pametni ugovori mogu pružiti transparentna i automatizirana sredstva za izvršavanje transakcija i izvršavanje poslovne logike. To može pomoći osigurati da AI tržište radi na pošten i siguran način, s minimalnim rizikom od petljanja ili prijevare.

Jedna potencijalna primjena umjetne inteligencije unutar platforme AI District je stvaranje botova pokretanih umjetnom inteligencijom za različite komunikacijske kanale, kao što su Discord, Telegram, Twitter, YouTube, Web3 i web stranice. Ti se roboti mogu osposobiti za pružanje raznih usluga, uključujući odgovaranje na korisnička pitanja, pomoć pri transakcijama i davanje preporuka i uvida na temelju korisničkih podataka.

Slučajevi upotrebe za AI u AI Districtu mogu se pronaći u širokom rasponu područja, uključujući analizu tržišta, upravljanje ulaganjima, angažman zajednice i upravljanje događajima. Na primjer, AI se može koristiti za analizu tržišnih podataka i davanje preporuka za ulaganja članovima, pomažući im da donesu informirane odluke o svojim portfeljima. Također se može koristiti za automatizaciju različitih aktivnosti uključenja u zajednicu, kao što su glasovanje i upravljanje događajima, pomažući u usmjeravanju ovih procesa i poboljšanju učinkovitosti.

Kako bismo maksimalno iskoristili AI u AI Districtu, također moramo razviti botove koje pokreće AI za popularne platforme za razmjenu poruka kao što su Discord, Telegram i web. Ti se roboti mogu programirati da korisnicima pruže niz informacija i usluga, poput analize podataka, uvida u tržište i preporuka za ulaganja. Također se mogu koristiti za automatizaciju različitih zadataka i funkcija unutar platforme, kao što je praćenje izvedbe ulaganja, izvršenje trgovina i upravljanje glasovanjem zajednice.

Drugi potencijalni slučaj upotrebe AI unutar AI Districta je integracija AI modela u AI Marketplace. AI modeli i algoritmi mogu se prodavati i kupovati putem tržišta, pružajući vrijedan resurs za programere i istraživače unutar AI zajednice. Aplikacije i usluge koje pokreće umjetna inteligencija također bi se mogle razvijati i prodavati na platformi, osiguravajući nove izvore prihoda za zajednicu.

Sve u svemu, integracija umjetne inteligencije u AI District ima potencijal uvelike poboljšati platformu, pružajući poboljšane usluge i nove izvore prihoda za zajednicu. Korištenjem decentraliziranih tehnologija i pametnih ugovora, zajednica može osigurati privatnost i sigurnost aplikacija i usluga koje pokreće AI.

 

Glavne značajke

Ključne značajke odnose se na najvažnije i najistaknutije aspekte proizvoda ili usluge koji ih čine jedinstvenima i razlikuju od konkurencije.

Rang zajednice prema NFT-u: Članovi mogu kupiti rang zajednice dodijeljen putem NFT-a, koji se rudari prema njihovom nahođenju. Činovi članovima daju različite razine glasačke moći i utjecaja u projektu.

DAO glasovanje: članovi mogu sudjelovati u DAO glasovanju ulaganjem tokena i posjedovanjem ranga zajednice putem NFT-a. Oni mogu odlučiti o budućem smjeru projekta, uključujući i projekte umjetne inteligencije koje će istraživati i ulagati u njih.

Ulaganje u riznicu: sredstva iz riznice ili poreza prikupljena putem pametnog ugovora koriste se za potencijalno ulaganje u delegirani AI projekt. Delegirani projekt mora proći prijedlog, glasovanje i AI provjeru rizika prije moguće nagrade.

Vrijednost Indeksnog fonda: Vrijednost Indeksnog fonda AI District izračunava se na temelju vrijednosti svih tokena uloženih i akumuliranih u trezorskom investicijskom novčaniku. Vrijednost indeksa odražava ukupnu izvedbu projekata umjetne inteligencije u koje je uložila zajednica.

Staking: Članovi mogu zaraditi nagrade sudjelovanjem u stakingu i doprinoseći rastu zajednice AI Distrikta.

AI Community Hub: AI District služi kao središte za AI zajednicu, pružajući platformu za dijeljenje znanja, suradnju i inovacije. Članovi mogu sudjelovati u događajima i inicijativama povezanim s umjetnom inteligencijom, poput hackathona, razvoja alata za umjetnu inteligenciju i istraživačkih projekata.

Inkubacija umjetne inteligencije: Projekt pruža usluge inkubacije i ubrzanja za novoosnovane tvrtke umjetne inteligencije, pomažući u iznošenju inovativnih projekata umjetne inteligencije na tržište. Program inkubacije osmišljen je za pružanje mentorstva, resursa i podrške kako bi se startupima pomoglo da uspiju.

AI Marketplace: AI District upravlja AI tržištem na kojem članovi mogu kupovati i prodavati proizvode i usluge povezane s umjetnom inteligencijom, kao što su skupovi podataka, modeli i algoritmi.

 

Ekonomija žetona

Uključuje određivanje ponude, distribucije i vrijednosti tokena, kao i njegove uloge unutar većeg ekosustava.

Izdavanje tokena: AI District će lansirati svoj izvorni token, AID token, s maksimalnom zalihom od 100.000.000 tokena. Neće se provoditi privatna prodaja, već će se provesti samo pretprodaja prije lansiranja tokena.

 

Distribucija: Distribucija AID tokena bit će podijeljena u različite faze i bit će pokrenuta na Pancakeswapu, s potencijalom za uvrštavanje na centralizirane burze u budućnosti. Slijedi planirani raspored distribucije tokena:

Pretprodajna lokacija: 36,9% ukupne ponude za prodaju tijekom pretprodaje

Dodjela fonda likvidnosti: 17,35% ukupne ponude za prodaju tijekom početnog pokretanja na Pancakeswapu

Dodjela programa i nagrada: 22,5% ukupne ponude treba se prodati ili distribuirati tijekom sljedećih 12 mjeseci kroz različite poticaje zajednice i programe nagrađivanja

DAO, Voting & Index Fund: 22,5% ukupne ponude bit će zaključano za AI District Index Fund kako bi se osigurala stabilnost vrijednosti tokena.

Zaliha tokena: Ukupna zaliha AID tokena je 100.000.000 i nikakvi dodatni tokeni ne mogu se kovati jer je ugovor o tokenu nepromjenjiv.

Stopa inflacije: AID token će imati ugrađeni porez od 4% koji će se primjenjivati na svaku transakciju i redistribuirati natrag vlasnicima tokena kao poticajni program nagrađivanja.

Poticani program nagrađivanja: sustav back-to-holder implementirat će se u pametni ugovor, vo

Model upravljanja: Model upravljanja AID tokenom bit će transparentan i vođen zajednicom, omogućujući vlasnicima tokena da glasaju o ključnim odlukama koje se odnose na razvoj i rast ekosustava AI Districta.

Indeksni fond AI Distrikta: Indeksni fond AI Distrikta sastojat će se od 22,5% ukupne ponude AID tokena, zaključanog radi stabilnosti i osiguravanja likvidnosti za token. Sastav i rebalans fonda bit će transparentni i podložni upravljanju zajednice.

Zaključavanje fonda AI District Index: Razdoblje zaključavanja rezervirano za ulaganja imat će razdoblje zaključavanja od 24 mjeseca s 4 razdoblja otključavanja u razdoblju od 12 mjeseci

Raspored izdavanja: Svih 100.000.000 AID tokena bit će pušteno u optjecaj tijekom sljedeća 24 mjeseca kroz različite faze distribucije kako je gore navedeno.

 

Putokaz

Prvo tromjesečje 2023

Ideja i razvoj proizvoda : Razvojni tim usredotočit će se na konceptualizaciju i stvaranje početne vizije proizvoda, provođenje istraživanja i razvoja te finaliziranje dizajna proizvoda.

Implementacija ugovora: Funkcionalnost pametnog ugovora bit će implementirana i testirana na Binance Smart Chain blockchainu kako bi se osigurala ispravna funkcionalnost i sigurnost.

Okupljanje zajednice i prikupljanje sredstava: Projekt će se uključiti u zajednicu, prikupiti povratne informacije i prikupiti sredstva putem pretprodaje ili drugih pokušaja prikupljanja sredstava.

Alfa testovi NFT-a i stakinga sa zajednicom: Projekt će provesti alfa testove NFT-a i funkcionalnosti stakinga sa zajednicom kako bi se prikupile povratne informacije i napravila poboljšanja.

Marketing i partnerstva: Projekt će se usredotočiti na izgradnju partnerstava s drugim organizacijama i poduzećima te na razvoj sveobuhvatne marketinške strategije.

Službeno lansiranje: Službeno lansiranje platforme AI District će se održati, označavajući početak njenog putovanja kao decentralizirane platforme za razvoj i implementaciju aplikacija i usluga koje pokreće AI.

Q2 2023 - Q1 2024

Proširenje AI tehnologije: Razvojni tim će se usredotočiti na proširenje AI tehnologije koja se koristi u AI Distriktu, uključujući integraciju naprednih AI algoritama i modela.

Razvoj decentraliziranih AI aplikacija: Platforma će se koristiti za razvoj i implementaciju decentraliziranih AI aplikacija, uključujući ali ne ograničavajući se na prediktivnu analitiku, sustave preporuka i obradu prirodnog jezika.

Integracija značajki interoperabilnosti: Platforma će biti integrirana s drugim blockchain platformama kako bi se omogućila besprijekorna interoperabilnost između različitih blockchaina i povećao njezin doseg.

Stalni angažman zajednice i povratne informacije: Projekt će nastaviti surađivati sa zajednicom i prikupljati povratne informacije kako bi se osiguralo da je usklađen s potrebama i željama svojih korisnika.

Proširenje marketinga i partnerstva: Projekt će proširiti svoje marketinške napore i nastaviti graditi partnerstva s organizacijama i poduzećima kako bi povećao svoju vidljivost i doseg.

Drugo tromjesečje 2024

Izdanje naprednih AI značajki: Platforma će objaviti napredne AI značajke, uključujući analitiku u stvarnom vremenu, strojno učenje i mogućnosti računalnog vida.

Razvoj decentraliziranih AI usluga: Platforma će se koristiti za razvoj i implementaciju decentraliziranih AI usluga, uključujući ali ne ograničavajući se na pohranu podataka, analizu podataka i obuku modela.

Proširenje interoperabilnosti: Platforma će nastaviti širiti svoje značajke interoperabilnosti, omogućujući besprijekornu integraciju s drugim blockchain platformama i pružajući jedinstveno iskustvo za korisnike.

Nastavak Angažman zajednice i povratne informacije: Projekt će nastaviti surađivati sa zajednicom i prikupljati povratne informacije kako bi se osiguralo da je usklađen s potrebama i željama svojih korisnika.

Ovaj razvojni plan ocrtava ključne ciljeve i prekretnice za projekt AI District od 1. tromjesečja 2023. do 2. tromjesečja 2024. Usredotočujući se na proširenje svoje AI tehnologije, razvoj decentraliziranih AI aplikacija i usluga te integraciju značajki interoperabilnosti, AI District ima za cilj postati vodeća platforma za razvoj i implementacija decentraliziranih aplikacija i usluga koje pokreće AI. Uz kontinuirani angažman u zajednici i stalne marketinške i partnerske napore, AI District je spreman ostvariti značajan utjecaj u blockchain i AI industriji.

Odricanje od odgovornosti za plan puta:

Plan razvoja podložan je promjenama na temelju niza čimbenika, uključujući nepredvidive tehničke poteškoće, promjene tržišnih uvjeta i ograničenja resursa. Projektni tim uložit će sve napore kako bi se pridržavao vremenskog okvira navedenog u ovoj mapi puta, ali imajte na umu da je moguće da se neke prekretnice odgode ili pomaknu. Podaci sadržani u ovom planu služe samo u informativne svrhe i ne predstavljaju obvezu ili jamstvo projektnog tima.

 

Više informacija

Web stranica: https://www.aidistrict.xyz/

Whitepaper: https://docs.aidistrict.xyz/info-section/about-docs

Telegram: https://t.me/AIDistrict

Twitter: https://twitter.com/AIDistrictXYZ

Medij: https://aidistrict.medium.com/

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

ChainGPT

ChainGPT

Uvod

ChainGPT je najsuvremeniji model umjetne inteligencije koji je napravio valove u području AI i blockchain tehnologije. Koristi inovativne tehnike za rješavanje složenih problema u području kriptovalute i blockchaina, što ga čini nezamjenjivim alatom za pojedince i organizacije koji žele napredovati u tehnološkom krajoliku koji brzo napreduje. S implementacijom najsuvremenijih AI algoritama, sučelja za programiranje aplikacija jednostavnih za korištenje i naprednih računalnih mogućnosti visokih performansi, ChainGPT pruža širok raspon rješenja za one koji žele optimizirati svoj uspjeh unutar kripto i blockchain prostora.

 

ChainGPT ima svoje korijene u razvoju najsuvremenijih modela umjetne inteligencije, koji su dizajnirani za simulaciju procesa učenja i donošenja odluka ljudskog mozga. Razvoj AI modela bio je motiviran potrebom za učinkovitijim i učinkovitijim rješenjem za izazove s kojima se suočavaju kripto i blockchain industrije. Sa svojim fokusom na to da naprednu AI tehnologiju učini dostupnom pojedincima i tvrtkama, ChainGPT je postao jedan od modela umjetne inteligencije koji najviše obećavaju na tom području. Razvoj ChainGPT-a vodio je tim vrlo iskusnih stručnjaka za umjetnu inteligenciju, podatkovnih znanstvenika i blockchain programera. Njihov je cilj bio stvoriti vrlo napredan AI model koji bi mogao riješiti širok raspon problema s kojima se suočavaju pojedinci i tvrtke u kripto i blockchain prostoru. Da bi se postigao ovaj cilj,

Tehnički pregled

ChainGPT je izgrađen na vrhunskim AI algoritmima, strukturama podataka i računalnim tehnologijama visokih performansi. U svojoj jezgri, ChainGPT je jezični model temeljen na transformatoru koji koristi duboko učenje za analizu golemih količina podataka i stvaranje predviđanja na temelju obrazaca i trendova. AI model je visoko skalabilan, sposoban za rukovanje velikim količinama podataka i pružanje brzih i točnih rješenja za širok raspon kripto i blockchain problema. Jedna od ključnih značajki ChainGPT-a su njegovi korisnički prilagođeni API-ji, koji programerima i tvrtkama olakšavaju integraciju AI modela u svoje platforme i aplikacije. API-ji su dizajnirani da omoguće jednostavan pristup ChainGPT-ovim naprednim AI algoritmima i strukturama podataka, omogućujući programerima da izgrade nove aplikacije na temelju modela i plate po zahtjevu s $GPT tokenima.

 

Slučajevi upotrebe

ChainGPT nudi niz rješenja i slučajeva korištenja za pojedince i tvrtke u kripto i blockchain prostoru. Neki od najpopularnijih slučajeva upotrebe ChainGPT-a uključuju:

Razvoj pametnih ugovora : AI algoritmi ChainGPT-a mogu se koristiti za generiranje prilagođenih pametnih ugovora i decentraliziranih aplikacija, olakšavajući pojedincima i tvrtkama stvaranje vlastitih ugovora i aplikacija u kripto i blockchain prostoru.

Napredno AI trgovanje: ChainGPT se može koristiti za stvaranje naprednih trgovačkih robota, analizu tržišta i pružanje naprednih trgovačkih rješenja za pojedince i tvrtke. Uz iskustvo bez kodiranja, svatko može brzo i jednostavno izraditi napredne robote za trgovanje i izvješća o tržišnoj analitici, što olakšava postizanje maksimalnog uspjeha na kripto i blockchain tržištima.

Blockchain Analytics: napredni AI algoritmi ChainGPT-a mogu se koristiti za upravljanje rizikom, analizu podataka, provjeru ID-a, izbjegavanje loših aktera i analizu povijesti korisnika u lancu. Sa svojom vrhunskom tehnologijom, ChainGPT olakšava tvrtkama i pojedincima analizu i upravljanje njihovim kripto i blockchain podacima.

Upravljanje rizikom: ChainGPT-ovi napredni AI algoritmi i API-ji mogu se koristiti za pomoć tvrtkama i pojedincima u upravljanju rizikom, izbjegavanju loših aktera i donošenju informiranih odluka u kripto i blockchain prostoru.

 

Metode istraživanja

Metode istraživanja Uvod

Za procjenu izvedbe ChainGPT-a korišten je niz istraživačkih metoda u procjeni izvedbe ChainGPT-a za mjerenje točnosti, brzine i ukupne korisnosti modela. Istraživanje se sastojalo od nekoliko eksperimentalnih faza, uključujući prikupljanje podataka, analizu podataka i statističku analizu. Faza prikupljanja podataka uključivala je prikupljanje relevantnih podataka iz različitih izvora, uključujući javne lance blokova, burze i pružatelje tržišnih podataka. Ti su podaci zatim očišćeni i prethodno obrađeni kako bi se osigurala njihova kvaliteta i točnost. Osim toga, podaci su segmentirani u skupove za obuku i testiranje kako bi se procijenila izvedba modela. Faza analize podataka uključivala je korištenje različitih statističkih metoda za procjenu izvedbe ChainGPT-a. Ova faza je uključivala analizu točnosti modela, brzine, te ukupnu korisnost u obavljanju raznih zadataka. Rezultati su zatim uspoređeni s onima drugih modela umjetne inteligencije kako bi se utvrdila njegova relativna izvedba. Faza statističke analize uključivala je korištenje statističkih modela za analizu podataka i tumačenje rezultata. Ova je faza uključivala regresijsku analizu, analizu vremenske serije i druge metode za razumijevanje odnosa između varijabli. Rezultati statističke analize korišteni su za donošenje zaključaka i preporuka za budući rad. i druge metode za razumijevanje odnosa između varijabli. Rezultati statističke analize korišteni su za donošenje zaključaka i preporuka za budući rad. i druge metode za razumijevanje odnosa između varijabli. Rezultati statističke analize korišteni su za donošenje zaključaka i preporuka za budući rad.

 

Mogući eksperimentalni problemi

1. Analniprovjerite prediktivnu točnost modela ChainGPT za različite kategorije podataka i zadataka: Za analizu prediktivne točnosti modela ChainGPT korišten je niz istraživačkih metoda u procjeni izvedbe ChainGPT-a za mjerenje točnosti, brzine i ukupne korisnosti modela . Istraživanje se sastojalo od nekoliko eksperimentalnih faza, uključujući prikupljanje podataka, analizu podataka i statističku analizu. Faza prikupljanja podataka uključivala je prikupljanje relevantnih podataka iz različitih izvora, uključujući javne lance blokova, burze i pružatelje tržišnih podataka. Ti su podaci zatim očišćeni i prethodno obrađeni kako bi se osigurala njihova kvaliteta i točnost. Osim toga, podaci su segmentirani u skupove za obuku i testiranje kako bi se procijenila izvedba modela. Faza analize podataka uključivala je korištenje različitih statističkih metoda za procjenu izvedbe ChainGPT-a. Ova je faza uključivala analizu točnosti, brzine i ukupne korisnosti modela u obavljanju različitih zadataka. Rezultati su zatim uspoređeni s onima drugih modela umjetne inteligencije kako bi se odredila njegova relativna izvedba.

2. Usporedite performanse ChainGPT-a s drugim AI modelima na tržištu: Za usporedbu performansi ChainGPT-a s drugim AI modelima na tržištu, rezultati istraživanja uspoređeni su s rezultatima drugih AI modela na tržištu. Rezultati su pokazali da je ChainGPT bolji od većine modela u smislu točnosti, brzine i ukupne korisnosti.

3. Procijenite učinkovitost i skalabilnost ChainGPT-a mjerenjem njegovog vremena odziva i propusnosti: Za procjenu učinkovitosti i skalabilnosti ChainGPT-a mjereno je vrijeme odziva i propusnost modela. Vrijeme odziva mjereno je testiranjem sposobnosti modela da brzo obradi velike količine podataka, dok je propusnost mjerena testiranjem sposobnosti modela da precizno obradi velike količine podataka. Rezultati ovih testova pokazali su da je ChainGPT vrlo učinkovit i skalabilan, što ga čini idealnim alatom za aplikacije u stvarnom vremenu.

4. Ispitajte sigurnost i robusnost ChainGPT modela testiranjem njegove otpornosti na različite napade: Da bi se ispitala sigurnost i robusnost ChainGPT modela, model je testiran protiv raznih napada. To je uključivalo testiranje modela protiv niza zlonamjernih unosa i pokušaja iskorištavanja bilo koje ranjivosti u modelu. Rezultati su pokazali da je model vrlo otporan na napade, što ga čini sigurnim i robusnim rješenjem za pojedince i tvrtke u kripto i blockchain prostoru.

5. Izmjerite utjecaj kvalitete i količine podataka na izvedbu ChainGPT-a: Za mjerenje utjecaja kvalitete i kvantitete podataka na izvedbu ChainGPT-a, model je testiran s podacima visoke i niske kvalitete. Rezultati su pokazali da je model mogao generirati vrlo precizna predviđanja čak i kada su podaci bili niske kvalitete. To ukazuje da je model sposoban rukovati širokim rasponom izvora podataka, što ga čini svestranim i moćnim alatom za uspjeh u kripto i blockchain prostoru.

6. Analizirajte učinke različitih parametara na izvedbu ChainGPT-a: Za analizu učinaka različitih parametara na izvedbu ChainGPT-a, model je testiran s nizom različitih parametara. To je uključivalo podešavanje veličine ulaznih podataka, broja slojeva, broja neurona u svakom sloju i brzine učenja. Rezultati su pokazali da je model mogao generirati vrlo precizna predviđanja čak i kada su parametri bili prilagođeni, što ukazuje na to da je model vrlo otporan na promjene svojih parametara.

7. Istražite potencijal ChainGPT-a za različite slučajeve upotrebe i aplikacije: Kako bi se istražio potencijal ChainGPT-a za različite slučajeve upotrebe i aplikacije, model je procijenjen u nizu zadataka i aplikacija. Rezultati su pokazali da je model mogao generirati vrlo precizna predviđanja za niz zadataka, uključujući analizu tržišta, prediktivno modeliranje i analizu raspoloženja. To ukazuje na to da je model vrlo svestran, što ga čini idealnim alatom za razne primjene i slučajeve korištenja.

8. Istražite utjecaj ugradnje blockchain tehnologije u ChainGPT model: Kako bi se istražio utjecaj ugradnje blockchain tehnologije u ChainGPT model, model je testiran s nizom značajki temeljenih na blockchainu. To je uključivalo testiranje modela s $GPT tokenom, mehanizmima stakinga i uzgoja te drugim značajkama koje se temelje na blockchainu. Rezultati ovih testova pokazali su da je model uspio generirati vrlo precizna predviđanja čak i kada je koristio ove značajke koje se temelje na blockchainu, što ukazuje da je model sposoban iskoristiti snagu blockchain tehnologije za generiranje još preciznijih predviđanja .

 

Putokaz

ChainGPT mapa puta ocrtava buduće planove i ciljeve tvrtke za razvoj i implementaciju naprednog AI modela (ChainGPT), ChainGPT uslužnih proizvoda temeljenih na AI i AI koji podržava blockchain sloja 2 i ekosustav DApps i uslužnih programa. Putokaz služi kao vodič za napredak i smjer tvrtke i njene tehnologije, pružajući zainteresiranim stranama i kupcima razumijevanje nadolazećih značajki i izdanja. S fokusom na inovacije i rast, ChainGPT mapa puta dokaz je predanosti tvrtke unaprjeđenju mogućnosti AI i blockchain tehnologije.

2022.: Q2-Q4

Sažetak plana za 2022

Godine 2022. osnovan je tim koji stoji iza ChainGPT-a s iskusnim inženjerima za softver i strojno učenje. Fokus je bio na dizajnu i planiranju naprednog AI modela. Tijekom druge polovice godine, razvoj AI modela bio je glavni prioritet uz njegovo istraživanje, testiranje i poboljšanje. Tim se također potrudio predstaviti tehnologiju velikim tehnološkim tvrtkama i osnivačima, dobivajući podršku i privlačeći prve investitore. Osim toga, tim je započeo s razvojem chatbota temeljenog na AI modelu i objavio istraživački rad (v1.0 whitepaper). Sve u svemu, 2022. je bila godina postavljanja temelja i značajnog napretka prema oživljavanju ChainGPT-a.

2. tromjesečje 2022.:

Rođena je ideja ChainGPT-a

Stvaranje tima iskusnih softverskih inženjera i inženjera strojnog učenja.

Dizajn i planiranje našeg glavnog AI modela.

2022. Q3-Q4:

ChainGPT napredni razvoj AI modela

ChainGPT AI model Istraživanje, testiranje, poboljšanje

Predstavljanje velikim tehnološkim tvrtkama i osnivačima, privlačenje podrške i ranih investitora.

Razvoj Chatbota temeljenog na AI modelu ChainGPT-a

Izdanje istraživačkog rada (v1.0 whitepaper)

2023.: 1. tromjesečje

Sažetak za 1. tromjesečje 2023

Naš fokus u prvom tromjesečju 2023. je daljnje poboljšanje našeg modela umjetne inteligencije, okosnice naše tehnologije i ekosustava, kroz kontinuirane napore našeg predanog tima na poboljšanju. Također proširujemo mogućnosti našeg AI modela nudeći API & SDK pristup programerima i tvrtkama trećih strana, omogućujući im da izgrade prilagođena rješenja koja zadovoljavaju njihove specifične potrebe. U prvom tromjesečju pokrenut ćemo paket vrhunskih AI alata i proizvoda, uključujući beta i službene verzije ChainGPT chatbota, DevAssist proširenje preglednika, Staking & Farming DApp, ChainGPT News, IOS & Android chatbot aplikaciju, brzo tržište, Telegram /Discord/Slack AI bot i naš uslužni token $GPT. 

$GPT će igrati ključnu ulogu u našem ekosustavu, djelujući kao gorivo koje pokreće sve proizvode i usluge koje nudi ChainGPT. $GPT token bit će dostupan putem privatne prodaje, pretprodaje na popisu dopuštenih i lansiranja DEX/CEX. 

Naša strategija izdavanja za sve pomoćne programe i alate dizajnirana je za maksimalan potencijal rasta za ChainGPT. Umjesto objavljivanja svega odjednom, svaki će alat imati određeni datum izdavanja, s ciljem stvaranja iščekivanja i stvaranja liste čekanja. Za opsežan pregled naših ciljeva i napretka pogledajte donji popis.

Razvoj:

Izdanje beta verzije AI Chatbota

DevAssist Release: proširenje preglednika koje pokreće ChainGPT AI tehnologija koja korisnicima pruža informacije o pametnim ugovorima s kojima stupaju u interakciju.

Staking & Farming DApp dizajniran za $GPT i podržane tokene.

ChainGPT.news: AI generira Blockchain/Crypto dnevne vijesti i ažuriranja uživo.

ChainGPT AI Chatbot Official v1.0 Izdanje [mnogo napredniji od beta, AI je online, može čitati podatke blockchaina uživo, može čitati podatke grafikona uživo]

API & SDK pristup za tvrtke i programere

Aplikacija ChainGPT za IOS i Android izdanje, s ugrađenim novčanikom koji podržava $GPT.

Promptno tržište: podijelite svoje najbolje upite i zaradite $GPT nagrade.

Objavite ChainGPT bot temeljen na pythonu za Telegram, Discord i Slack

DAO sustav glasovanja za vlasnike $GPT

$GPT token:

$GPT Utility Token Datumi izdavanja i najava tokenomike

Privatna prodaja $GPT tokena (institucije i investitori od koristi za rast)

Pretprodaja $GPT tokena (na listi dopuštenih)

Lansiranje $GPT tokena (popisi decentraliziranih i centraliziranih burzi)

Razno:

Formiranje marketinškog tima i rast zajednice

Povećajte društvenu prisutnost

Izdanje dokumentacije (v2.0 whitepaper)

Bug Bounty program

Ambasadorski program

Anketa i istraživanje povratnih informacija korisnika

2023: Q2

Sažetak za 1. tromjesečje 2023

U drugom tromjesečju 2023. namjeravamo unaprijediti naš inženjerski tim i unaprijediti našu revolucionarnu blockchain tehnologiju temeljenu na umjetnoj inteligenciji. Pokrećemo testnet verziju našeg lanca blokova sloja 2, optimiziranu za pametne ugovore umjetne inteligencije i on-chain modele. Uz testnet, osigurat ćemo explorer, tržište za AI modele i alate, web novčanik, proširenje novčanika, aplikacije novčanika za IOS i Android, prilagođeni Remix za implementaciju pametnih ugovora, crvotočinu (most), decentralizirana razmjena za ChainGPT tokene, i konačno, mainnet izdanje ChainGPT blockchaina. 

Osim toga, razvijat ćemo pomoćne programe koje pokreće AI koristeći ChainGPT tehnologiju kao što je DApp za generiranje AI NFT-a i DApp za trgovački bot za AI. Također ćemo proširiti naš tim softverskih inženjera i inženjera strojnog učenja. Za opsežan pregled naših ciljeva i napretka pogledajte donji popis.

ChainGPT Razvoj uslužnih programa temeljen na umjetnoj inteligenciji

AI NFT Generator DApp temeljen na ChainGPT Tech

AI Trading Bot DApp temeljen na ChainGPT Tech

ChainGPT Blockchain i razvoj ekosustava

[Testnet] Layer-2 Blockchain dizajniran za AI pametne ugovore i modele

Istraživač za ChainGPT Blockchain

Tržište AI modela i alata

Web novčanik za ChainGPT Blockchain

Proširenje novčanika za ChainGPT Blockchain

Aplikacija Wallet (IOS i Android) za ChainGPT blockchain

Prilagođeni remiks za ChainGPT Blockchain

Crvotočina (most)

Decentralizirana razmjena za ChainGPT tokene

Mainnet izdanje ChainGPT Blockchaina

Razno

Proširite naš inženjerski tim (želite li raditi s nama? Prijavite se.)

Obavijesti o partnerstvu

2023: Q3-Q4

Biti objavljen.

 

Uvod u ChainGPT token

ChainGPT token ($GPT) okosnica je ChainGPT ekosustava. To je medij razmjene koji pojedinci i tvrtke moraju koristiti kako bi pristupili naprednom modelu umjetne inteligencije koji pokreće ekosustav. Osim toga, token nudi razne pogodnosti svojim vlasnicima, što ga čini vrijednom imovinom za one koji žele ulagati u budućnost kripto i blockchain prostora.

 

Glavne značajke

$GPT je bitna komponenta ChainGPT ekosustava, pružajući pojedincima i tvrtkama pristup naprednom AI modelu i niz pogodnosti i prilika. Bilo da ste zaljubljenik u kripto ili blockchain, ili jednostavno želite uložiti u budućnost umjetne inteligencije, $GPT je token vrijedan razmatranja.

 

Nastavi čitati:

Prodaja žetona

https://docs.chaingpt.org/overview/iv.-gpt-utility-token/token-sale

Tokenomika

https://docs.chaingpt.org/overview/iv.-gpt-utility-token/tokenomics

Pametni ugovor

https://docs.chaingpt.org/overview/iv.-gpt-utility-token/smart-contract

Mehanizam opeklina

https://docs.chaingpt.org/overview/iv.-gpt-utility-token/burn-mechanism

Ulog & uzgoj

https://docs.chaingpt.org/overview/iv.-gpt-utility-token/staking-and-farming

 

Pridružite se Chain GPT zajednici:

Telegram:  https://t.me/chain_gpt

Discord:  https://discord.gg/FS2xpY28

Twitter:  https://twitter.com/Chain_GPT

ProductHunt:  https://www.producthunt.com/posts/chainpt

 

Saznajte više o ChainGPT:

Službena web stranica:  https://www.ChainGPT.org

Dokumentacija:  https://docs.chaingpt.org

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8