Jumat, 10 Februari 2023

Fileers

Fileers

slika.png

Fileers je decentralizirana platforma koja koristi Distributed Ledger Technology (DLT) i Inter-Planetary File System (IPFS) za poboljšanje učinkovitosti i transparentnosti pohrane podataka.

Platforma ima za cilj odgovoriti na izazove s kojima se suočavaju trenutne centralizirane web usluge i IT korporacije kao što su Facebook i Google pružajući sigurniji i privatniji način za pohranu i pristup podacima.

Platforma koristi  FileErs FES File System Protocol , strukturu sloja 2 koja se fokusira na pružanje skalabilnosti na razini poduzeća, kako bi se riješio problem decentralizacije u industriji pohrane podataka.

 

Tehnologija distribuirane knjige (DLT)

DLT, također poznat kao blockchain tehnologija, nepromjenjiv je zapis stanja mreže. Zahtijeva distribuirani konsenzus među svim mrežnim čvorovima kako bi se proširio blockchain i pohranili kritični mrežni podaci među mrežnim čvorovima.

#FILEERS #CRYPTO #STORAGE #FPFS #PRESALE

slika.png

Jedna od glavnih prednosti DLT-a je povećana sigurnost i transparentnost pohrane podataka, budući da eliminira potrebu za središnjim tijelom za upravljanje podacima.

 

Međuplanetarni datotečni sustav (IPFS):

IPFS je datotečni sustav koji povezuje sve vrste uređaja s jednim datotečnim sustavom, slično webu, ali radi kao jedan BitTorrent roj, razmjenjujući objekte unutar jednog Git repozitorija. Omogućuje model blokovske pohrane velike brzine koji može obraditi velike količine sadržaja, poznat kao Merkle DAG.

slika.png

Ova struktura omogućuje izgradnju različitih vrsta datotečnih sustava i blockchaina te također uključuje mehanizam samocertifikacije za sve informacije o datotekama.

 

FileErs FES File System Protocol

FileErs FES File System Protocol je struktura sloja 2 koja se fokusira na pružanje skalabilnosti na razini poduzeća. Osmišljen je za poboljšanje decentralizacije pohrane podataka rješavanjem problema latencije i skalabilnosti s kojima se susreće IPFS mreža.

Fileers protokol  koristi protokol dostupnosti podataka, koji osigurava da su podaci pohranjeni u najmanje 67% podčvorova unutar mreže. Nakon što podčvor stvori prijedlog bloka, komunicirat će s drugim podčvorovima koristeći protokol dostupnosti kako bi se osiguralo da se poruke prenose većini čvorova u mreži.

 

Prekid veze s mrežom

Jedan od glavnih izazova s kojima se IPFS mreža suočava je problem prekida veze s mrežom, do kojeg može doći zbog raznih čimbenika kao što je broj klijenata koji pristupaju web poslužitelju ili veličina tražene datoteke.

Protokol  Fileer  rješava ovaj problem razvijanjem visoko povezane virtualizirane pristupne mreže. Ova mreža je dizajnirana da pruži pouzdaniji i učinkovitiji način pristupa i pohranjivanja podataka na IPFS mreži.

 

Decentralizirana pohrana podataka

Protokol  Fileers  pruža decentralizirano rješenje za pohranu podataka koje je sigurnije i transparentnije od tradicionalnih središnjih rješenja za pohranu.

slika.png

Uklanja potrebu za središnjim tijelom za upravljanje podacima i osigurava da su podaci pohranjeni na distribuiran i decentraliziran način. To osigurava da su podaci sigurniji i privatniji te da se ne mogu mijenjati ili brisati.

 

Zaključak

Fileers  je decentralizirana platforma koja koristi Distributed Ledger Technology (DLT) i Inter-Planetary File System (IPFS) za poboljšanje učinkovitosti i transparentnosti pohrane podataka. Platforma ima za cilj odgovoriti na izazove s kojima se suočavaju trenutne centralizirane web usluge i IT korporacije pružajući sigurniji i privatniji način za pohranu i pristup podacima.

Platforma koristi FileErs FES File System Protocol, strukturu sloja 2 koja se fokusira na pružanje skalabilnosti na razini poduzeća, kako bi se riješio problem decentralizacije u industriji pohrane podataka. Platforma također rješava problem prekida mrežne veze razvijanjem visoko povezane virtualizirane pristupne mreže, osiguravajući da se podacima može pristupiti i pohraniti na pouzdaniji i učinkovitiji način. Slijedite službene veze ispod za mnogo više o rješenju Fileersa, hvala.

Website || Whitepaper || Telegram || twitter || Ann Thread

 

Izdavač

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar