Jumat, 17 Maret 2023

CITRUS

CITRUS

Oko

Citrus je token temeljen na Binance SmartChain, pružatelju Blockchaina kao usluge. Citrus je prvo ispunio prazninu u blockchain industriji igara, a sada revolucionira Web 3.0. Citrus je otkrio dodatne mogućnosti koje zahtijevaju prijelaz s Citrus1.0.

Citrus1.0 bio je pokušaj "ubrzanja rasta igranja i pružanja odgovora na svijet blockchaina predstavljanjem DeFi ekosustava sljedeće generacije, vrijednih NFT-ova, Dapp-ova prilagođenih korisniku", i šire.

Citrus2.0 dolazi s novim pametnim ugovorom koji se može nadograditi, mehanizmom upravljanja, lansiranjem novih proizvoda i popisima globalne burze. Citrus nastoji izgraditi ekosustav u kojem je sve povezano i dostupno s jednog prozora. Ograničena ponuda dodaje veću vrijednost. U Citrus2.0, ulagači će dobiti novi token u zamjenu za stari citrus token. Citrus ulazi u područje metaverzuma imajući na umu svestranost i inovativnost. Osim toga, Citrus je pokrenuo novu Tokenomicu s različitim dodjelama u više područja. Citrus će na web stranici objavljivati kvartalna, polugodišnja i godišnja revizorska izvješća.

 

CITRUS BLOCKCHAIN

Jedna od ključnih značajki citrus Blockchaina je njegova standardizacija i interoperabilnost. Ovo je rješenje za probleme s kojima se suočava nekoliko Blockchaina koji postoje jer su izgrađeni na različitim protokolima, jezicima i sigurnosnim mjerama. Postaje teško raditi između dva Blockchaina različitih protokola. Citrus Blockchain izgrađen je s kapacitetom koji omogućuje interoperabilnost tako da se možete neprimjetno prebacivati između dva Blockchaina bez ikakvog oblika stresa ili kašnjenja.

O Blockchainu: Blockchain tehnologija poznata i kao DLT je sustav javne knjige informacija i bilježenja transakcija koji se distribuira mnogim računalima diljem svijeta i osiguran kriptografskom enkripcijom. Kriptovaluta je izgrađena na Blockchain tehnologiji i svaki zapis o transakciji na Blockchainu je nepromjenjiv.

 

NOVČANIK CITRUS

Citrus novčanik je decentralizirani novčanik u koji se može pohraniti kriptovaluta. Ovaj novčanik daje korisnicima savršenu kontrolu nad svojom imovinom budući da oni jedini mogu pristupiti novčaniku putem svojih privatnih ključeva. Citrus novčanik također je dizajniran za rad s drugim DAPP-om i webom. Transakcije na Citrusu provode se besprijekorno i ugodno. Lako se integrira s razmjenom citrusa i drugim decentraliziranim aplikacijama.

Decentralizirani novčanik za razmjenu: Dex je novčanik koji se temelji na principu decentralizacije gdje nitko nije zadužen niti djeluje kao posrednik između vas i bilo koga. Izgrađen je tako da se pristupačnost korisnika temelji na privatnom ključu koji generira novčanik na korisničkom sustavu. Ovi ključevi su privatni i moraju se čuvati u tajnosti kako bi se izbjegao gubitak imovine. Korisnik može pristupiti svom novčaniku preko svojih privatnih ključeva/ključa fraze.

 

MJENJAČNICA CITRUSA

Razmjena citrusa omogućuje korisnicima razmjenu svoje kriptovalute za tradicionalnu fiat valutu. Burza Citrus postat će jedna od velikih burzi za razmjenu odnosno zamjenu, prodaju i kupnju kriptovaluta. Razmjena ima mnoge nevjerojatne značajke koje mogu poboljšati vaše iskustvo.

Kriptovaluta: kriptovaluta je digitalna valuta koja omogućuje peer to peer transakcije između osoba bez ikakvog uplitanja ili utjecaja bilo kojeg središnjeg tijela.

 

NFT TRŽIŠTE

NFT je nezamjenjivi token što znači da se ne može razmjenjivati s drugima. Ima samo jednu takvu vrstu. NFT je vrsta tokena koji korisnicima daje digitalnu autentifikaciju vlasništva. NFT može biti u vlasništvu samo jedne osobe iako ga mogu pregledavati i vidjeti drugi. Kriptotržište doživjelo je eksponencijalni rast od 2021. Ekosustav citrusa ima NFT tržište na kojem se kovačnici i kolekcionari mogu sastati kako bi trgovali NFT-om, prodavali kovnički NFT dok kolekcionari nastavljaju skupljati NFT-ove u citrus NFT-u.

 

CITRUSNI VERSE

Citrusverse je verzija metaverzuma ekosustava citrusa koji je napravljen kako bi korisnicima pružio neusporedivo iskustvo istraživanjem virtualnog svijeta punog čuda i nevjerojatnih značajki iz njihove zone udobnosti. Metaverse je virtualno okruženje koje koristi slušalice za virtualnu stvarnost (VR), slušalice za proširenu stvarnost kako bi korisnicima omogućilo interakciju s virtualnim okruženjem i povezivanje s drugim ljudima putem prikaza avatara. Metaverse je toliko jedinstven da korisnici imaju osjećaj njihove prisutnosti u virtualnom svijetu. Citrusverse je dizajniran uzimajući u obzir mnoge čimbenike kao što su

prebui lt alati protiv zlouporabe

besprijekorna globalna digitalna transakcija

raznoliki društveni

unaprijed izraditi prilagođeni predložak

 

VIŠESTRUKI POSLOVNI MODEL

Citrus je višestruki poslovni model objašnjava da postoji više načina na koje ekosustav stvara prihod. Prihod se ostvaruje iz sljedećih sredstava.

Zarada od sponzoriranih reklama

Prihod od novčanika i naknada za transakcije mjenjačnice

NFT naknada za trgovinu

Zarada od Blockchain usluga

E-com trgovina i licenciranje

 

TOKENOMIKA

TRGOVINA CITRUSIMA NA BURZNICAMA

Citrus je izlistan na sljedećim velikim burzama

Trgovina novčića:  https://www.coinstore.com/#/spot/CTS2USDT

Gecko:  https://www.geckoterminal.com/bsc/pools/0xd38fc2a8f7a56aa993d1717ee27d9a5f0ab4a4b7

Coinmarketcap:  https://coinmarketcap.com/dexscan/bsc/0xd38fc2a8f7a56aa993d1717ee27d9a5f0ab4a4b7/

Pancakeswap:  https://pancakeswap.finance/swap?inputCurrency=0x55d398326f99059fF775485246999027B3197955&outputCurrency=0x6D445f44fa904C21981DF8a9f2E80a22dD28465C

 

KARTA PUTA

KORISAN LINK:

Web stranica:  http://citrus.tech

Medium:  https://citrus-tech.medium.com/

Twitter:  https://twitter.com/citrustech_?t=_GIP5ieD_IRWwT4O-01yPg&s=09

Telegram:  https://t.me/citrustoken

Facebook:  https://m.facebook.com/100069445351486/

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCyKqxlLccQ3nM6W1xNvhRzQ

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar