Sabtu, 08 April 2023

AVORAK

AVORAK

AVORAK AI: TEHNOLOGIJA KOJA MIJENJA ŽIVOT/TEHNOLOGIJA ZA UČENJE KOJA JE KORISNA U KRIPTOPULAGANJU.

Umjetna inteligencija (AI) i blockchain tehnologija dvije su najinovativnije tehnologije koje su se pojavile u posljednjem desetljeću. AI omogućuje strojevima da pomažu ljudima i donose odluke, dok je blockchain tehnologija distribuirana knjiga koja omogućuje sigurne, transparentne i zaštićene aplikacije. Raskrižje između umjetne inteligencije i blockchain tehnologije ima potencijal transformirati različite industrije povećanjem njihove sigurnosti, transparentnosti i ukupne učinkovitosti.

 

Raskrižje između umjetne inteligencije i blockchain tehnologije ima potencijal transformirati različite industrije.

AI omogućuje strojevima da pomažu ljudima i donose odluke, dok je blockchain tehnologija distribuirana knjiga koja omogućuje sigurne, transparentne i zaštićene aplikacije. Raskrižje između umjetne inteligencije i blockchain tehnologije ima potencijal transformirati različite industrije povećanjem njihove sigurnosti, transparentnosti i ukupne učinkovitosti.

 

Jedna od najznačajnijih primjena dviju tehnologija je u području kibernetičke sigurnosti. Prijetnje kibernetičkoj sigurnosti rastu alarmantnom brzinom, a tradicionalne metode zaštite sustava brzo postaju irelevantne za nove vektore napada. AI se može koristiti za otkrivanje i odgovor na prijetnje, dok blockchain tehnologija može osigurati sigurnost i integritet podataka. Kombinacijom umjetne inteligencije i blockchaina moguće je stvoriti sigurnije i učinkovitije sustave kibernetičke sigurnosti za pojedince, tvrtke i vlade.

Još jedno područje gdje raskrižje između umjetne inteligencije i blockchain tehnologije dobiva na zamahu je područje upravljanja opskrbnim lancem. Blockchain tehnologija može se koristiti za stvaranje transparentnog i sigurnog opskrbnog lanca, dok se AI može koristiti za analizu podataka i optimizaciju opskrbnog lanca. To može pomoći tvrtkama da smanje troškove, poboljšaju učinkovitost i osiguraju isporuku proizvoda na vrijeme i visoke kvalitete

U industriji financijskih usluga AI i blockchain tehnologija koriste se za stvaranje učinkovitijih i sigurnijih sustava plaćanja. AI se može koristiti za otkrivanje prijevarnih aktivnosti i obrazaca, dok se blockchain tehnologija može koristiti za osiguranje sigurnosti i integriteta transakcija. Korištenje umjetne inteligencije i blockchaina može smanjiti troškove i vrijeme potrebno za prekogranične transakcije i učiniti financijski sustav pristupačnijim onima koji nemaju bankovne usluge kao što se vidi u Superb platformi pod nazivom AVORAK AI.

 

AVORAK AI: PRVA AI PLATFORMA KOJA OMOGUĆAVA LAKO OPTIMIZIRANJE I AUTOMATIZIRANJE TIJEKA RADA, ŠTO REZULTIRA POVEĆANOM PRODUKTIVNOŠĆU.

Avorak AI ekskluzivni je paket proizvoda umjetne inteligencije koji osigurava jednostavnu optimizaciju i automatizira tijek rada. Ovaj proces automatizacije niza radnji pomaže u izvršenju zadatka uz minimalnu ljudsku intervenciju, čime se automatizacija zadataka koji se ponavljaju čini lakšom.

 

Međutim, korištenje automatizacije može omogućiti tvrtkama transformaciju dugotrajnih i napornih ručnih procesa u automatizirane tijekove rada, povećavajući poslovnu učinkovitost, prihode, produktivnost i suradnju te smanjujući troškove. To zauzvrat pruža mnogo pozitivnije iskustvo za vaše zaposlenike i klijente.

Doista, Avorak AI mijenja način na koji pojedinci i tvrtke koriste naprednu tehnologiju strojnog učenja pružajući rješenja jednostavna za korištenje u sigurnom okruženju bez povjerenja

S Avorakom možete vjerovati da su vaši podaci sigurni i da su vaše transakcije olakšane najnovijim, najpouzdanijim rješenjima u lancu. Naši moćni AI alati jednostavni su za korištenje, tako da možete brzo pokrenuti svoj tijek rada za ukupnu produktivnost i transparentnost.

 

AVORAK AI EKOSUSTAVI

AVO RAK CHAT : Ovo je sustav chata koji u potpunosti odgovara, samouči i sličan ljudskom, s intuitivnim odgovorima na zahtjev na pitanja i zadatke.

AVORAK TRADE:  To je sofisticirana platforma za nove i iskusne trgovce kako bi poboljšali svoje trgovanje pomoću indikatora algoritama koje pokreće AI.

AVORAK CREATE: Skup generativnih alata koji mogu proizvesti slike i tekst iz uputa vođenih ljudima.

AVORAK TRADE BOT  : Avorak Trade Bot Automatizirani sustavi trgovanja koji koriste indikatore Avorak Trade za postavljanje i prilagodbu dugih i kratkih pozicija.

 

VORAK AI PROIZVODI

Generacija slike

Stvaranje teksta

Trgovanje putem naredbenog retka

Automatizirana online kupnja

Upravljanje uređajima i sigurnosno 3D modeliranje

Izrada osnovnog arhitektonskog nacrta

Automatizirano uređivanje videa i slika

Mreža Avorak koja koristi dokaz o validaciji transakcije učenja.

 

DETALJI O TOKENU

Naziv tokena: Avorak AI

Simbol oznake: AVRK

Mreža: Binance Smart Chain.

Javni ICO 70%

Skup likvidnosti 6%

CEX oglasi 10%

Marketing 5%

Staking Pool. 5%

Tim 4%

 

FUNKCIJE AVRK

AV RK funkcionira kao kredit za pristup uslugama Avorak AI

Služi kao znak korisnosti

Predstavlja robu od vrijednosti samo u svrhu pristupa Avorak AI sustavu.

AVRK je neizostavan dio načina na koji AVORK AI isporučuje svoje proizvode na tržište.

 

PRIMARNA, SEKUNDARNA I BUDUĆA UPORABA AVRK-a.

Plaćanje tržišne vrijednosti

Kreditni pristup ekosustavu Avorak

Koristite za povratne informacije o udjelima i prihodima

Poticanje pružanja likvidnosti na decentraliziranim burzama

Koristite kao G kao žeton

 

ZAKLJUČAK

AVORAK AI dokazao je svoju vrijednost tijekom godina kao rezultat utjecaja koji je stvorio unutar granica blockchaina. Međutim, utjelovljenje softvera za automatizaciju tijeka rada olakšalo je stvaranje pojednostavljene komunikacije i učinkovitu automatizaciju rutinskih zadataka gdje korisnici odbacuju svakodnevnu i ponavljajuću metodu rada kako bi bolje upravljali svojim poslovanjem.

Stoga potrošači danas očekuju brze rezultate, organizacije mogu uštedjeti vrijeme, trud i novac te izbjeći ljudsku pogrešku, a kvalitetan rad isporučuje se brzo i točno, čime tvrtke dobivaju prednost u odnosu na konkurente koji se oslanjaju na ručne procese.

To će pomoći da se zadovolje stalno rastuće potrebe umjetnika, kreatora sadržaja, trgovaca imovinom i više, sve unutar elegantne, udobne i inteligentne platforme, kao i dovesti produktivnost na višu razinu korištenjem AVRK tokena u golemom nizu slučajeva upotrebe u stvarnom svijetu, čime se dokazuje tvrdnja da je uz Avorak AI mašta jedina granica.

 

KORISNI LINKOVI:

Web stranica:

razdor :

Twitter :

Telegram :

Ann :

Bijeli papir :

 

PODACI O PISCU :

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar