Jumat, 20 Januari 2023

Red Falcon

RED FALCON

20230114_232727.jpg

Prva potpuno decentralizirana mreža za nagrađivanje financijske imovine zove se Red Falcon. Za vas kao korisnika (ulaganje), cilj Red Falcona je ostvariti više prihoda nego što troši. Osim toga, pruža rijetku priliku za proučavanje i razumijevanje načela koja stoje u osnovi kriptovaluta, kao i drugih područja poput trgovine, marketinga i financija. Cilj ovog projekta je uspostaviti potpuno novo, decentralizirano društvo u kojem svi mogu imati koristi od nagrada za svoje napore za bolju budućnost.

To je platforma osmišljena kako bi omogućila korisnicima da ulože novac u svoju budućnost. Želimo pružiti okruženje u kojem svatko može lako pristupiti financijskim proizvodima i u kojem ulagači mogu biti nagrađeni za ulaganje u svoju budućnost.

Jedinstvena platforma koja se temelji na blockchainu pod nazivom program nagrađivanja decentralizirane financijske imovine Red Falcon nadoknađuje korisnicima njihov doprinos razvoju projekta. Uz pomoć naše platforme, možete brzo i jednostavno dobiti tokene u zamjenu za bilo kakav dobar sadržaj ili društvenu aktivnost. Dok se grade, najaktivniji korisnici mreže dobivaju tokene; nakon toga, slobodni su ih koristiti kako god smatraju prikladnim.

20230114_232448.jpg

RED FALCON PREDLOŽI POSEBNE VRIJEDNOSTI

Platforma koja plaća korisnicima za njihovu financijsku imovinu omogućuje korisnicima da pretvore svoju fiat valutu u financijsku imovinu i temelji svoje nagrade na nekoliko kriterija, uključujući pranje novca, utaju poreza, prodaju ilegalnog oružja, terorizam i sve druge kriterije koje korisnik odabere.

Koristeći revolucionarnu tehnologiju, vlasnici kriptovaluta sada mogu ulagati u nekretnine i ostvarivati pasivni prihod.
Crowdholding je decentralizirana otvorena inovacijska platforma na kojoj tvrtke mogu izložiti svoje izazove zajednici i dobiti pomoć od gomile glasanjem za najbolje rješenje. Korporacija plaća Crowdholders tokenima u zamjenu za njihove usluge.

Kako bismo radili s najboljom financijskom imovinom na svijetu, stvaramo platformu za štednju imovine. Imovina iz projekata po izboru korisnika bit će imovina koju koristimo za očuvanje. Glasovanje će odrediti koja će sredstva biti odabrana. Kamate na sredstva štednje kreću se od 6% do 22% godišnje.

Ulaganje u kriptovalute:

Koristite anonimne, sigurne i svjetske tokene kriptovalute BitDegree za kupnju. Najvišu tržišnu kamatnu stopu primjenjivat će BitDegree. Može se koristiti za kupnju tečajeva, trgovati za drugu kriptovalutu ili prodavati za gotovinu.

 

CILJ EKOSUSTAVA RED FALCON

Namijenjen je povezivanju neovisnih izvođača i naručitelja. Nastoji transformirati način na koji funkcionira freelancing korištenjem blockchain tehnologije za izgradnju transparentnog, decentraliziranog ekosustava koji omogućuje izravnu komunikaciju između kreatora projekta i klijenata, izbacujući skupe posrednike i osnažujući zaposlenike.

Ekosustav Red Falcon platforma je financijskih usluga s više sredstava izgrađena na tokenima koja korisnicima omogućuje primanje poticaja uz štednju. Uslugu uštede najvećeg prinosa želimo učiniti dostupnom svima, a posebno onima koji nemaju ili imaju ograničen pristup bankarskim uslugama.

20230114_232544.jpg

ZAKLJUČAK

Na našoj web stranici ponudit ćemo platformu koja javnosti omogućuje primanje poticaja za njihov novac u zaštićenom okruženju s otvorenim sustavom. Naša je platforma decentralizirana i transparentna, za razliku od tradicionalnih sustava štednje, tako da se sav vaš novac zadržava na vašem osobnom računu i zarađuje kamate. To znači da uvijek imate potpunu kontrolu nad svojim novcem i da je on uvijek siguran.

Cilj projekta je stvoriti platformu za automatizaciju štednje i pružanje financijskih usluga u obliku tokeniziranih nagrada.

 

Korisni linkovi:
Web stranica:  https://rfntoken.com/
Whitepaper:  https://rfntoken.com/whitepaper.pdf
Twitter:  https://twitter.com/rfntoken
Telegram:  https://t.me/rfntoken
Telegram:  https://t.me/LBeeservice
Discord:  https://discord.gg/gmUASkpr
YouTube:  https://rfntoken.com/

 

Podaci o autoru:

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar