Rabu, 25 Januari 2023

Goldenugget

GoldenUgget

slika.png

O GoldenUggetu

Ovo je vrlo lijep projekt i njegova kvaliteta je zadovoljavajuća. Vjerovao sam da je ovaj projekt vrlo brzo uspješan i super za nas. Projekt je jako dobar. Siguran sam da će ovaj projekt kasnije pri pokretanju imati puno entuzijasta jer ovaj projekt ima čvrstu timsku strukturu i povjerenje. Jako mi se sviđa projekt i njihov ambiciozni koncept!

 

Kako raditi GoldenUgget

Projekt radi vrlo dobar posao oglašavanja, kao i širenja informacija o projektu. Osim toga, pažljivo slušaju i mišljenja investitora.

Siguran sam da će ovaj projekt kasnije pri pokretanju biti puno entuzijasta jer ovaj projekt ima čvrstu timsku strukturu i povjerenje Projekt je vrlo dobar. Siguran sam da će ovaj projekt kasnije pri pokretanju imati puno entuzijasta jer ovaj projekt ima čvrstu timsku strukturu i povjerenje. Ovaj projekt je jedan od najkreativnijih i najrevolucionarnijih među ostalima!

 

Većina nas poznaje blockchain tehnologiju kao temelj kripto ekosustava. Raznovrsne značajke povezane s ovom tehnologijom dovele su do popularnosti kriptovaluta privlačeći ne samo lojalnu korisničku bazu, već i institucionalne investitore i velike tvrtke. No blockchain nije ograničen samo na kriptovalute, on može uzrokovati promjenu paradigme u gotovo svakoj industriji koja se bavi pohranom informacija i zaštitom podataka budući da ima mogućnost decentraliziranja operacija bez oslanjanja na bilo koje tijelo za kontrolu podataka.

 

Ovaj projekt i tim izgradili su snažnu zajednicu s velikim potencijalom. Sretan projekt. Sjajan projekt s vrlo cool idejom! Vjerujem u njihov uspjeh. Sve veća popularnost i prihvaćanje kriptovaluta od strane milijuna korisnika izazivaju ozbiljnu zabrinutost zbog zagušenja mreže i skalabilnosti različitih blockchain mreža. Osim sve veće trgovine kriptovalutama, decentralizirane financije također povećavaju opterećenje ovih mreža.

 

Ovaj projekt nam donosi vrlo dobru zaradu. Vidim da se sve više osoba pridružuje svaki dan, to je doista dobro za platformu. Sjajan i prekrasan projekt trgovanja, nastavite s dobrim radom. Kriptovalute rade pomoću tehnologije lančanih blokova, decentralizirane tehnologije raširene na mnogim računalima koja upravljaju i bilježe transakcije.

slika.png

Misija i vizija

Ovo je fantastična inicijativa koja će samo biti bolja. Ovo je najbolji alat; postigli su značajan napredak u stvaranju i primjeni blockchaina.

Projekt podržan od strane iskusnog i visoko kvalificiranog tima, koji je po mom mišljenju sposoban dovesti projekt na najvišu razinu u najkraćem mogućem roku i nadam se da će uspjeti. Jedna značajna kvaliteta koja blockchain tehnologiju čini revolucionarnim proizvodom je njezina decentralizacija. Decentralizacija se odnosi na sustav bez posredničkih ovlasti kao što je bankovno ili financijsko tijelo, te raspodjeljuje pravo ovlasti s jednog entiteta na više pojedinaca. Ipak, mnogi ulagači i trgovci ulažu u digitalnu valutu putem centraliziranih razmjena, koje ne slijede blockchain koji kontrolira sve, od sredstava do transakcija.

 

Ovaj projekt nam donosi vrlo dobru zaradu. Vidim da se sve više osoba pridružuje svaki dan, to je doista dobro za platformu. Sjajan i prekrasan projekt trgovanja, nastavite s dobrim radom.

Kriptovalute i digitalna imovina doživjeli su procvat u posljednjih nekoliko godina. Svatko tko je propustio kupiti neku od valuta sada žali zbog toga. Ako nemate dovoljno kapitala za ulaganje u sjajne novčiće poput Bitcoina i Ethereuma, još uvijek postoji mnogo načina na koje možete ući na blockchain i kripto tržište. Možete čak izraditi svoj token ili novčić ako imate jedinstven koncept koji uključuje korištenje blockchaina.

Ovo je stvarno vrlo cool i snažan projekt sa sjajnim sadržajima. Nadam se da će ovaj projekt postići više uspjeha. Bit ćemo sretni vidjeti postignuća i rezultate ovog izvrsnog projekta.

 

Detaljne informacije:

Web stranica:  https://www.goldenugget.ch/

AnnThread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5143332.msg51057493#msg51057493

Bijela knjiga:  https://www.goldenugget.ch/wp-content/uploads/2019/09/whitepaper-goldenugget-1.3-en.pdf

Telegram:  https://t.me/GoldeNugget2022

Twitter:  https://twitter.com/GoldeNuggetCH

Facebook:  https://www.facebook.com/Goldenuggetproject/

Reddit:  https://www.reddit.com/user/GoldeNugget-Token/

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/goldenugget/

YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UC3rmIHUfUb_W_RZ4je-wkIQ/featured

 

MOJA POA LINK:

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

BRIKN

BRIKN

FlF7MfzX0AAGN7v.jpg

PREDSTAVLJAMO Brik po Brik

Brik by Brik zamišljen je 2021. i osnovan početkom 2022. kako bi iskoristio sve veći sektor nekretnina i postao vrhunski nacionalni multisektorski developer s nekretninama, s glavnim fokusom na BMV pakete nekretnina koji donose visoke prihode- potaknuti prinosi od najma. Sa sjedištem u Londonu, imamo interni tim stručnjaka i radimo s višestrukim izvorima nekretnina u Ujedinjenom Kraljevstvu koji nas redovito ažuriraju i nude investicijske nekretnine zapakirane i spremne za kupnju. Tražimo samo prinose od najmanje 10% i ciljamo na portfelj od £50 milijuna u sljedećih 5 godina.

Dugogodišnjim radom u sektoru nekretnina nastojimo isporučiti nekretnine iznimne kvalitete u sektoru nekretnina. U Brik by Brik i BRIKN imamo jake odnose s našim partnerima, od izvora nekretnina, trgovaca na malo i investicijskih kuća, do agenata i planera, arhitekata i odvjetnika, do financijskih savjetnika.

 

EKOSUSTAV BRIKN

Brik by Brik je britanska tvrtka za razvoj i upravljanje nekretninama koja gradi prihodovnu poslovnu imovinu u nekretninama. BRIKN je ogranak za prikupljanje sredstava i DAO (decentralizirana autonomna organizacija) platforma koja dijeli nagrade od najma i prodaje unutar portfelja. Da bi se pridružili DAO-u, korisnici prvo moraju kupiti naš token, a zatim se pridružiti DAO-u ulaganjem tih tokena u BRIKN trezor. Korisnici koji posjeduju ovo sredstvo mogu glasovati o prijedlozima i izmjenama razmjerno iznosu koji posjeduju. Oni koji posjeduju i BRIKN token i BRIKN NFT-ove imat će priliku upravljati organizacijom izvan upravljačkog tima. Tim će članovima ekosustava dati priliku da glasaju o različitim aspektima planova i poslovnih prijedloga tvrtke, koju nekretninu kupiti ili prodati, renovirati i ponovno staviti pod hipoteku ili ostaviti kako jest.

FjdsSSpWQAA6TuA.jpg

POSLOVNI MODEL
Due Diligence

Svaki projektni potencijal podvrgava se temeljitom postupku analize kako bi se procijenila njegova održivost. To će zahtijevati temeljito ispitivanje usporedivih tržišnih prodajnih cijena. lokaciju zemljišta ili posjeda, precizne financijske modele i troškove te na kraju projicirati dobit.

 

Kupiti

Nekretninu ćemo kupiti nakon temeljitog pregleda financijskog stanja projekta i ona će postati dio imovine tvrtke

 

Razvoj

Nekretnina ili zemljište tada će se izgraditi, obnoviti ili će se tražiti suglasnost za planiranje. Zatim će biti imenovani stručni savjetnici i/ili izvođači.

 

Marketing, najam prodaja

Lokalni agenti bit će angažirani za početak prodaje nekretnina potencijalnim kupcima/iznajmljivačima, iako većinu toga radimo sami s našim timom za upravljanje nekretninama.

 

Iskupljenje

Imatelji tokena moći će uložiti svoje tokene na našu platformu, što će im omogućiti da dobiju razmjeran udio u prinosima od najma imovine u prihodima od najma i dobiti od prodaje.

 

BRIKN Sektori

Stan identičan Mješovita namjena

Kupi za najam (BTL)

Zemljište (dobiti građevinsku dozvolu za izgradnju ili prodaju)

Kupite, obnovite, ponovno stavite hipoteku (BRR)

Od poslovnog do stambenog

Kupite da biste prodali

Novogradnja

Student dopušta

Višenamjenske kuće (HMO)

Stambene zajednice i registrirani pružatelji usluga

Airbnb

Najam za najam (R2R)

Mogućnosti najma (LO)

 

Dobrodošli u sljedeću generaciju ulaganja u nekretnine koje pokreće blockchain. Mnogi ulagači žele imati cvjetajući portfelj nekretnina, ali ne znaju najbolji način da ga izgrade. Sada dajemo ljudima priliku da posjeduju neznatne iznose od ukupnog prihoda našeg imovinskog portfelja, kao i doprinos našem imovinskom ekosustavu.

Fkh3xq4WIAI3wVn.jpg

KAKO BRIKN REVOLUCIONIRA TRŽIŠTE NEKRETNINA?

DAO i DeFi (decentralizirane financije) BRIKN uvodi u tradicionalni sektor nekretnina. BRIKN & Brik by Brik mogu kreirati rješenja koja trenutno nisu dostupna na tržištu koristeći kriptovalute. Naše prednosti koje revolucioniraju tržište nekretnina su sljedeće;

 

Transparentnost tržišta nekretnina

Povećana transparentnost omogućuje našim investitorima da vide točno što kupujemo, koliki se prinos postiže, to u kombinaciji s našim DAO modelom upravljanja znači da vlasnici tokena mogu glasati i podijeliti svoje mišljenje o projektu i nekretninama koje kupujemo, prodajemo i iznajmljivati dajući investitoru veću kontrolu od tradicionalnog REIT-a.

 

Niska ulazna barijera

Niska ulazna barijera znači niske troškove za ulazak u investiciju, možete biti uključeni u više nekretnina i imati koristi od mjesečnih prinosa od najma uz vrlo nisku razinu ulaganja u usporedbi s nekretninom ako ste sami kupili.

 

Pasivni prihod

Zarada od iznajmljivanja nekretnine, ograničenog partnerstva ili drugog posla u kojem osoba ne sudjeluje aktivno naziva se pasivnim prihodom. Kupnjom tokena vlasnik dobiva prihod svaki mjesec, a da ne mora biti uključen u svakodnevno vođenje posla, dajući investitoru više slobode da uživa u životu.

 

Likvidnost novčanog toka

Novčani tok je mjera likvidnosti. Kada poduzeće ima pozitivan novčani tok,
njegova likvidna sredstva se povećavaju. Dobit ostaje nakon što se ukupni troškovi
organizacije oduzmu od ukupnog prihoda. Profit je krajnja metrika učinka. Organizacija može ostvariti dobit, ali i dalje imati negativan novčani tok. Pribavljanjem dijela prihoda u tvrtku to nam daje veću likvidnost za buduće kupnje.

 

Diverzificirano ulaganje

Diverzificirani portfelji sastoje se od mnogih vrsta imovine koja proizvodi veće dugoročne prosječne povrate, a istovremeno smanjuje rizik povezan s bilo kojim pojedinačnim držanjem ili ulaganjem. Ulaganjem u mnoštvo mogućnosti ulaganja u nekretnine to nam daje mnoštvo prihoda i rast iz različitih sektora nekretnina. Nekretnine i infrastruktura također su privlačna ulaganja, osobito tijekom medvjeđih tržišta za ulagače nesklone riziku.

 

Proporcija vrijednosti

BRIKN token i ekosustav omogućuju nam pružanje jedinstvenog iskustva u kojem investitori mogu biti likvidniji, ostvariti veće povrate i imati djelomično vlasništvo od višestrukih prihoda od imovine, kao i profita ostvarenog od tvrtke upravljanjem nekretninama koje posjedujemo. Istodobno, ulagači dobivaju prednosti držanja tokena koji će uskoro donositi prihod u jednoj od prvih tvrtki za nekretnine izgrađenih na blockchainu.

Screenshot_6.jpg

Tokenomika

To ken Network: Polygon

Naziv tokena: BRIKN

Oznaka tokena: BRIKN

Potpuno razrijeđena tržišna kapitalizacija: 48 000 000 USD

Zaliha u optjecaju: 12.000.000

Ukupna ponuda: 600 milijuna

Varijabilna cijena: 0,080 USD

Kovnica: br

Zapaljivo: Da s
Screenshot_3.jpg

Distribucija tokena

Privatno : 6%

Sjeme: 5%

Pretprodaja: 12%

Javna prodaja: 2%

Ekosustav: 30%

Likvidnost: 10%

Marketing: 5%

Tim: 15%

Savjetnik: 5%

Rezerva: 1 0%
Screenshot_4.jpg

BRIKN TOKEN PUTOVANJA
2021

Q2

Izrađen koncept BRIKN ekosustava

Koncept Brik By Brik

Q3

Započeto strukturiranje poslovnog modela BRIKN-a

Q4

Upravljački tim sastavljen

2022

P1

Planiranje strategije pokretanja

Tokenomičko planiranje

Započeta izrada web stranice

Angažirao stručnjake za marketing na društvenim mrežama kako bi pomogao uspostaviti snažnu internetsku zajednicu.

Q2

Brik po Brik inkorporirati

Stvaranje sadržaja bijele knjige

Sadržaj web stranice planiran

Stranica za predregistraciju uživo

Formirana strateška partnerstva

Q3

Web stranica dovršena i puštena u rad

Bijela knjiga dovršena i pokrenuta

Dorađena su sva komunikacijska materijala

Završne provjere infrastrukture web stranice

Pokrenite prvi PR marketing

Dovršavanje ICO platforme za pokretanje

Pokrenuti kanali društvenih medija

Počnite razvijati BRIKN zajednicu

Predloženi datum pokretanja privatne prodaje BRIKN-a

Poticaji zajednice počinju s radom

Promotivni 3D HD video uživo

Pokrenut na ICO platformama za popis

Objavite svoju video recenziju i intervjue s osnivačima

Provedite paket aranžmane i strategiju najma nekretnina

PR strategija se nastavlja

Počnite graditi zajednice airdropova i natjecanja

Provedite strategiju utjecaja

Q4

Prvih 3-5 kupljenih nekretnina

Prvih 3-5 nekretnina u najmu

Sklopljena prva 3 ugovora o najmu

Postanite član imovinskih pravobranitelja

Započnite pretprodaju i otvorenu prodaju sjemena

PR strategija se nastavlja

Objavljeno više recenzija na YouTubeu

Započnite staking i razvoj DAO platforme

2023

P1

Počela izgradnja platforme za kovanje NFT projekta

Razgovarali o potencijalnim oglasima s burzama i lansirnim pločama

Kupite dodatne nekretnine za iznajmljivanje

Započnite javnu prodaju ili PAD prodaju

Implementirajte buy 2 flip model

Kupite prve nekretnine za renoviranje i Flip

Kupite dodatne nekretnine za iznajmljivanje

Prijavite se za Britansku federaciju nekretnina i nacionalnu udrugu kupaca nekretnina

Otpustite staking platformu

Izvršite 2 revizije

Ugovor o puštanju na glavnu mrežu

Q2

Strukturirajte NFT marketinški plan

Lista na burzama

Nastavite s PR-om i marketingom

Nastavite dodavati model servisiranog smještaja

Provedite marketinški plan za izgradnju zajednice

Q3

Ponovno stavite hipoteku na polovicu prve kupljene najamnine

Kupite dodatne nekretnine

Pustite NFT-ove i DAO

Q4

Prvo, crpite se iz ekosustava

Počnite provoditi strategiju razvoja

Kupite zemljište kako biste dobili planove za više jedinica i izgradili ili prodali priznatom poduzetniku

Kupite dodatni najam i kupite za preokret.

 

TIM

Screenshot_7.jpg
Screenshot_8.jpg
Screenshot_9.jpg
Screenshot_10.jpg

PARTNERSTVO

Ffq3nSsXkAAHhaK.jpg

Završne misli

BRIKN token i ekosustav omogućuju pružanje jedinstvenog iskustva u kojem investitori mogu biti likvidniji, ostvariti veće povrate i imati djelomično vlasništvo od višestrukih prihoda od imovine, kao i dobiti ostvarene od tvrtke. BRIKN trezor je jedinstveni dio BRIKN ekosustava, koji vlasnicima BRIKN tokena omogućuje da ulažu u trezor u bilo kojem vremenskom razdoblju. Ovo je snažan i obećavajući projekt. Nadam se da će razvoj ovog projekta biti bolji u budućnosti.

 

Više informacija o BRIKN-u

Web stranica:  https://www.brikn.io
Whitepaper:  https://res.cloudinary.com/brikn/image/upload/v1673099101/dn828sv1ko2gqjjaoiy3.pdf
Telegram:  https://t.me/BRIKN_DAO
Facebook:  https:/ /www.facebook.com/BRIKNDAO
Twitter:  https://twitter.com/Briknio
Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UC72L5sbEXUPXHC4dI6X5h5g

 

Podaci o autoru

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Jumat, 20 Januari 2023

UNDEADS

Undead

slika.png

Uvod :

Projekt  Undead  Gaming uzbudljiv je novi pothvat koji spaja svijet igranja i blockchain tehnologije. Cilj projekta je stvoriti jedinstveno iskustvo igranja za igrače ugradnjom nezamjenjivih tokena (NFT) u igru.

#UNDEADS #NFT #P2E #GAMEFI #METAFI #DEFI

slika.png

NFT-ovi su digitalna imovina koja je jedinstvena i ne može se replicirati ili zamijeniti. Obično se koriste u svijetu kripto i blockchaina za predstavljanje predmeta kao što su kolekcionarski predmeti, umjetnička djela i sredstva unutar igre. Projekt igranja Undead koristi NFT-ove za stvaranje nove vrste iskustva igranja koje je i privlačno i korisno za igrače.

 

NFT-ovi u projektu Undead Gaming:

Projekt  igranja Undead  koristi NFT-ove za stvaranje jedinstvenog iskustva igranja za igrače. NFT-ovi se koriste u igri za predstavljanje različitih vrsta imovine, poput oružja, oklopa i drugih predmeta. Ove stavke su jedinstvene i ne mogu se replicirati ili zamijeniti.

slika.png

Igrači mogu nabaviti ove predmete kroz igru ili kupnjom na tržištu. Oni zatim mogu koristiti te predmete kako bi poboljšali svoje igranje i povećali šanse za pobjedu.

Korištenje NFT-ova u projektu igranja Undead također stvara osjećaj vlasništva kod igrača. Mogu skupljati i razmjenjivati te predmete s drugim igračima, što im daje osjećaj ponosa i postignuća. Osim toga, vrijednost ovih NFT-ova može porasti tijekom vremena, što ih čini vrijednom investicijom za igrače.

 

Igre u projektu Undead Gaming:

Projekt  igranja Undead  trenutno radi na nekoliko igara koje će uključiti NFT-ove u igru. Ove igre uključuju:

Undead Quest:  ovo je igra uloga u kojoj igrači moraju dovršiti misije i poraziti čudovišta kako bi stekli NFT. Igrači mogu koristiti ove NFT-ove kako bi poboljšali svoje igranje i povećali šanse za pobjedu.

slika.png

Undea d Battle Royale:  ovo je igra Battle Royale za više igrača u kojoj se igrači moraju boriti da ostanu posljednji. Igrači mogu nabaviti NFT-ove kroz igru i koristiti ih za stjecanje prednosti nad protivnicima.

Undead Trading Card Game:  Ovo je igra s razmjenjivim kartama u kojoj igrači skupljaju i trguju NFT-ovima. Igrači mogu koristiti ove NFT-ove za stvaranje moćnih špilova i natjecanje s drugim igračima.

 

U zaključku:

Projekt  Undead Gaming  uzbudljiv je novi pothvat koji spaja svijet igranja i blockchain tehnologije. Projekt koristi NFT-ove za stvaranje jedinstvenog iskustva igranja koje je i privlačno i korisno za igrače. Korištenje NFT-ova u igri stvara osjećaj vlasništva kod igrača i omogućuje im prikupljanje i razmjenu predmeta s drugim igračima.

Osim toga, projekt trenutačno radi na nekoliko igara koje će uključiti NFT-ove u igru, uključujući igru uloga, igru Battle Royale i igru s kartama za razmjenu. Projekt igranja Undead izvrstan je primjer kako se blockchain tehnologija može koristiti za poboljšanje iskustva igranja za igrače. Slijedite vezu do službenih izvora koje sam stavio na raspolaganje u nastavku za mnogo više o ideji i rješenju Undead igara i NFT-ova, hvala.

 

Kliknite na linkove ispod….

Web stranica

Bijeli papir

Telegram

Cvrkut

Facebook

Instagram

Razdor

LinkedIn

Reddit

 

Izdavač

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8