Senin, 11 April 2022

Projekt Grngrid

Projekt Grngrid

Prezentacija

GRN token služi različitim slučajevima upotrebe u Gridu, uključujući označavanje, plaćanje troškova i motivacije validatora. Štoviše, GRN token se također koristi za unaprjeđenje primanja ekološki prihvatljive energije korištenjem GRN tokena u zadacima ekološki prihvatljive snage, također, rudarske organizacije.

Cilj Matrixa je ubrzati prihvaćanje održive snage u blockchain
inovacijama i pružiti svakoj organizaciji i pojedincu potencijalnu priliku za “prakticiranje zaštite okoliša” kada je WEB3.0 svuda prihvaćen. Štoviše, diseminacija GRN-a za odobrenje koja se stalno razvija, podržava ekonomski razvoj događaja i potiskuje razvoj obilja. Ovi atributi pozicioniraju GRN kao praktičnu opciju za razliku od postojećih (de)centraliziranih inovacija

Udruga GRN je beskoristan poticaj GRNBi BV-a kako bi se jamčila podrška inovacijama blockchaina. Sjedište GRNBi nalazi se u Nizozemskoj i predati će resurse povezane s Grid i GRN Udruzi GRN. Udruga GRN bit će osnovana u Švicarskoj. Općenito, GRN udruga brani viziju upravljivosti unutar GRN
lokalnog područja. Osim toga, također će biti odgovoran za održavanje decentralizirane ideje blockchaina besprijekornom.

Izazov e-otpad i nedostatak silicija

Stručnjaci procjenjuju da samo e-rasipanje Bitcoina iznosi 30,7 metričkih kilotona godišnje u svibnju 2021. To je jednako onoj u maloj IT zemlji poput Nizozemske Alex de Vries 20214. Iako mnogi ljudi smatraju ove procjene precijenjenima, postoji neosporna potreba za opremom u blockchain rudarstvu. To je posebno vidljivo s obzirom na trenutni nedostatak silicija. Blockchain bageri neprestano kruže kroz kratku opremu, što uvelike utječe na razvoj e-rasipanja diljem svijeta.
E-squander sadrži brojne otrovne sintetike i teške metale koji
završavaju u našem zraku zbog pogrešnog uklanjanja hardvera. Koliko je isporučeno elektroničkim rasipanjem, povezano s nedostatkom silikonskih metala, dodatno naglašava osnovnu potrebu za podržanim blockchain aranžmanom

 

Izazovite korištenje energije

Blockchain posao razvio se tijekom posljednjih deset godina kako bi se pretvorio u jednog od bitnih kupaca energije i prijenosa podataka u svijetu. Tijekom posljednjih deset godina, blockchain biznis se formirao u jednog od najboljih kupaca limita energije u svijetu.

Jedna stalna recenzija koju su režirali Sadlmeir et al. (2020) istražio je kako
decentralizirana blockchain inovacija urođeno troši više od koncentriranih okvira koji se ne temelje na blokchainu, što se može zaključiti iz otvorene repetitivnosti informacija.

Jednostavno upravljanje trenutnom Bitcoin mrežom troši 0,5% sve energije koja se koristi diljem svijeta. To je višestruko više od ukupne snage koju koristi Google Businessinsider, 20211 Samo 28% te energije
dobivene diljem svijeta dolazi iz neiscrpnih izvora.

Rastuća potrošnja energije Bitcoina pokrenula je divlji razgovor
o dugotrajnoj praktičnosti kompjuteriziranog novca. Poricanje
rudarenja digitalne valute u Kini bilo je prisiljeno iz temelja umanjiti
korištenje energije u zemlji. Općenito, 60% kineske energije stvara se
iz ugljena, što daje zapanjujuće razine onečišćenja.

Aranžman ekološki prihvatljiva energija Energija

Pametni lanac GRN Grid razvijen je tako da u potpunosti radi na
ekološki prihvatljivoj energiji. Potpuno umanjujući svoj dojam ugljika, Grid uklanja jedan od značajnih nedostataka blockchaina. Naprijed, odobrenje GRN Grida započet će suučesnici GRN Energy-a.

Ovi su suučesnici potvrđeni klijenti ekološki prihvatljive električne energije
i pokretat će GRN Grid čvorove u rudarskim područjima diljem svijeta. Razrađeni skupovi otkrivaju se na stranici GRN Energy. Potaknuti korištenje održive energije.

GRN predstavlja zelene preporuke validatorima koji ispunjavaju određene potrebe i dokaze da je njihov izvor energije zelen. Mreža vam dopušta da svoj GRN udio dodijelite poznatom validatoru, štoviše nazvanom Circuit Program. Ova korisnost dopušta lokalnom području GRN-a da pomogne u odobravanju Grida i stjecanju nagrada za odobravanje bez stvarnog pokretanja čvorišta. Lokalno područje koje odobrava ove projekte ima te projekte kako bi privuklo više udjela u svojim središtima.

Kružnost rasporeda i ponovna upotreba

Oni će istovremeno ostvariti različite ciljeve podržavajući temeljitu opremu potrebnu za pokretanje čvorišta. Jedan od tih ciljeva je jamčiti snagu gadgeta unutar Grids okvira. S ovim preduvjetima za opremu oni proširuju životni vijek okvira, uz smanjene troškove zamjene.

GRN Grid će također uključiti gadgete validatora na Grid putem
briljantnog sporazuma i kazniti bilo kojeg validatora zbog stalnog razvoja
njihove opreme. Konkretno izvršenje kaznenog okvira
objašnjeno je u specijaliziranom radu. Na kraju će ova kazna pomoći u borbi protiv natjecanja u oružju u oružju unutar blockchain poslovanja, koje je odgovorno za veliko e-rasipanje, nedostatak silicijskih metala i kontaminaciju uzrokovanu rudarenjem tih metala.

WEB STRANICA:  https://grngrid.com/
WEB STRANICA:  https://knaken.eu/GRN/
TWITTER:  https://twitter.com/grngrid
TELEGRAM :  https://t.me/grncommunity
DISCORD:  https:// discord.com/invite/bDPK9Vf24R

 

AUTOR

Bitcointalk korisničko ime: Riska Juliani

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3241564

Telegram Korisničko ime: https://t.me/NatashaWilona2

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Tidak ada komentar:

Posting Komentar