Senin, 21 November 2022

AIIA

AIIA

AIIA je obrazovna platforma svjetske klase, izgrađena na blockchainu. Uz pomoć A3, mehanizma umjetne inteligencije koji može čitati i pisati, AIIA-in jedinstveni dizajn omogućuje predviđanje stilova učenja učenika i prilagođavanje lekcija njihovim specifičnim potrebama. Platforma pruža nastavnicima i učenicima trenutni pristup informacijama, kao i podršku za sve vrste nastave - od individualnih poduka do interaktivnih grupnih tečajeva. AIIA je prva obrazovna platforma temeljena na blockchainu koja pruža obrazovanje svjetske klase svima, bilo gdje u svijetu. Na temelju inovativnog dizajna poticaja, AIIA pomaže učenicima i nastavnicima da bolje uče i poučavaju kroz kvalitetan sadržaj i pozitivne poticaje. AIIA je ekosustav obrazovanja, istraživanja i inovacija. Razvijamo obrazovni sustav svjetske klase koji je dostupan svima. Naša blockchain platforma omogućit će istraživačima i studentima suradnju na inovativnim projektima s bilo kojeg mjesta u svijetu. AIIA
je decentralizirana platforma koja koristi blockchain tehnologiju za pružanje obrazovanja svjetske klase. Koristimo AI i strojno učenje kako bismo učenicima pružili personalizirani sadržaj i uvide temeljene na podacima na temelju njihovih preferencija, snaga i potreba.

Sveučilište AIIA je neprofitna organizacija posvećena pružanju obrazovanja svjetske klase svima, bilo gdje. To čini iskorištavanjem snage blockchaina. Ovaj blog će pogledati kako se AIIA.University razlikuje od drugih obrazovnih platformi, kako će pružiti bolje obrazovanje, kako iskorištava blockchain da to postigne i kako možete sudjelovati u njegovoj prodaji tokena.

AIIA web3 će pružiti obrazovanje svjetske klase poput onih koje pružaju vrhunska sveučilišta, ali bez visokih troškova. Platforma AIIA prva je te vrste koja pruža obrazovanje svjetske klase o blockchainu, besplatno. Naša je platforma prva takve vrste koja pruža obrazovanje svjetske klase o blockchainu, besplatno. AIIA web3 platforma pomoći će vam da steknete vještine koje su vam potrebne za napredovanje u karijeri, a da ne morate ostaviti svoj život iza sebe. Web3 je platforma za učenje koja vam daje smjernice, motivaciju i podršku koja vam je potrebna da ubrzate svoju karijeru. Obrazovanje je jedna od najosnovnijih ljudskih potreba, ali je ipak jedna od najsloženijih industrija u koju se treba uključiti. Obrazovni sustav zapeo je u svijetu papirologije i sustava temeljenog na znanju.

Obrazovanje je jedna od najvećih industrija na svijetu, a također je i jedna od najspremnijih za poremećaje. Danas, ako želite pristupiti obrazovanju, obično se morate upisati na sveučilište ili fakultet kako biste stekli diplomu. S pojavom blockchain tehnologije, sada smo u mogućnosti stvoriti sustav koji pruža decentralizirano obrazovanje svjetske klase svima koji to žele. Ovo je novi svijet i moguće je da je obrazovanje tek početak. Nadamo se da ste uživali u našem postu o tome kako besplatno dobiti svjetsko obrazovanje. Postoji mnogo različitih načina za učenje o novim temama, a jedan od najboljih je putem interneta. Na internetu možete pronaći nove informacije i učiti vlastitim tempom od kuće. Vjerujemo da na internetu možete pronaći sve informacije koje želite, nadamo se da ste uživali u ovom postu.https://aiiax.org/


KORISNI LINKOVI:
WEB STRANICA : https://aiiax.org/
TELEGRAM : https://t.me/predictvision
TWITTER : https://twitter.com/PredictVision


PODACI O AUTORU:

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

VOLLEY

VOLLEY

Razvoj kriptovaluta je sada vrlo značajan i čak je ušao u fazu u kojoj su mnoge tvrtke počele razvijati vlastitu blockchain tehnologiju. Očekuje se da će razvoj kriptovaluta biti značajniji u sljedećih nekoliko godina, zajedno sa sve većim prihvaćanjem kriptovaluta na globalnoj razini. Kako bi se pozdravio razvoj kriptovaluta, naravno, mora se osigurati pouzdana kripto platforma koja će korisnicima omogućiti razmjenu kripto valuta, ulaganje tokena, farmu i mnoge druge stvari. Razvoj vodeće kripto platforme zahtijeva iskusan tim i puno resursa. Međutim, prednost je u tome što programeri mogu pružiti kripto platformu koja može opsluživati mnoge korisničke transakcije i može se koristiti dulje vrijeme. Uz prisutnost ovakve kripto platforme, naravno,


Pojava VOLLEJA

VOLLEY je sve na jednom mjestu za decentralizirane financije, međulančane zamjene, uloge, zaradu i uzgoj prinosa izgrađen na blockchain tehnologiji. Ovdje korisnici mogu razmjenjivati tokene, tokene za uloge i farme, posuđivati tokene i mnoge druge stvari. Izgrađen na Ethereum arhitekturi, VOLLEY će biti platforma na jednom mjestu za korisnike koji žele ispuniti svoje različite kripto potrebe. Nema potrebe za korištenjem više platformi, korisnici samo trebaju koristiti VOLLEY za svoje različite potrebe. VOLLEY je dizajniran da bude sveobuhvatna platforma koja je prijateljska i može je koristiti svatko. Uz decentraliziranu osnovu, VOLLEY će moći postati kripto ekosustav visoke funkcionalnosti i potreban svima.

VOLLEY sučelje prilagođeno korisniku

Sučelje VOLLEY-a prilično je jednostavno za korisnike. Uz jednostavno sučelje, bit će dostupno svim korisnicima bez obzira na njihovo iskustvo, bili oni profesionalci ili početnici, moći će lako i brzo pristupiti raznim značajkama dostupnim na VOLLEY. Ne samo da je sučelje jednostavno za korištenje, izgled VOLLEY-a je također moderan i elegantan, tako da će korisnici moći udobno koristiti VOLLEY.

Značajke koje nudi VOLLEY

Biti pouzdana sveobuhvatna kripto platforma cilj je VOLLEY-a i stoga će VOLLEY pružiti razne značajke koje korisnici mogu lako koristiti sa svojih uređaja, na primjer, korisnici mogu brzo i sigurno zamijeniti svoje tokene putem swap platforme koju pruža VOLLEY. Ova platforma za razmjenu osmišljena je kao najbolje mjesto za razmjenu za korisnike koji žele sigurno i brzo zamijeniti svoje tokene za druge tokene. Ali ne samo zamjena, tu je i nekoliko drugih značajki VOLLEY-a:

Uzimanje: korisnici mogu sigurno uložiti svoje tokene na platformi za ulaganje VOLLEY . To će kasnije korisnicima omogućiti visoke nagrade.

Uzgajanje: korisnici mogu uzgajati žetone na VOLLEY sa svojim ulogom LP tokena. Što više LP tokena korisnik uloži, to će njegova nagrada biti veća.

Protokol posudbe: korisnici će moći brzo posuđivati ili posuđivati tokene putem VOLLEY-a. Ako korisnici žele posuditi, trebaju im kolaterali, a kasnije će zajmoprimac zaraditi kamatu na svoj zajam.

Upravljanje: korisnici mogu sudjelovati u VOLLEY-u tako da postanu dionici. Sa sustavom upravljanja korisnici mogu sudjelovati u glasovanju o raznim odlukama koje će donijeti VOLLEY

JA JESAM Token

VOLLEY je lansirao pomoćni token kako bi postao token na platformi. VOY je token koji će imati puno funkcionalnosti, posebno na VOLLEY platformi. Kasniji korisnici koji posjeduju VOY tokene imaju pravo moći koristiti te tokene za plaćanja ili uloge kako bi dobili dodatni prihod ili mnoge druge stvari. Plan je da VOLLEY planira distribuirati VOY tokene putem programa prodaje tokena koji korisnici mogu lako kupiti.

U sažetku

VOLLEY je platforma na jednom mjestu za decentralizirane financije, međulančane zamjene, uloge, zaradu i uzgoj prinosa na Ethereumu. Kao sve-u-jednom platforma, VOLLEY će pružiti mnoge značajke koje će pomoći kripto korisnicima da ispune svoje različite potrebe. Počevši od ulaganja, uzgoja, posuđivanja itd., to možete učiniti putem VOLLEY-a.

VOLLEY ima viziju da bude rješenje na jednom mjestu za različite kripto potrebe korisnika. S fokusom na razvoj platforme koja je sigurna i jednostavna za korištenje, VOLLEY će moći postati sve na jednom mjestu za potrebe mnogih kripto korisnika.


Spojiti

WEB STRANICA  ∣  TELEGRAM  ∣  TWITTER


Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

SpaceRaceCoin

SpaceRaceCoin

Obrazovanje :

SpaceRaceCoin je digitalni kolateralni token dizajniran za omogućavanje brzog i učinkovitog prijenosa vrijednosti, posebno za slučajeve upotrebe koji daju prednost sigurnosti i nepovratnosti. Koristeći SpaceRaceCoin kao kolateral, pojedinci i subjekti imaju koristi od trenutnih, provjerljivih jamstava za bilo koju vrstu razmjene imovine.

https://youtu.be/tYASDsBgJE0

Kreator tržišta SpaceRaceCoin s uslužnim programom NFT, tokenizacijom između lanaca i fazom spot trgovanja na Binance Smart Chainu. Hippo Inu je cross-chain meme token i točka razmjene za kupnju bilo kojeg meme tokena. Temelji se na Binance Smart Chain-u. Je li okvir pametnog ugovora BSC na lancu, s obzirom na dosljedne stavke. Svaki par Hippo pasa posjeduje skladišni bazen koji sadrži dva resursa i osigurava im likvidnost. Ova dva resursa održavaju nepromjenjivost da se pohranjeni rezultati ne mogu iscrpiti. Trgovac plaća 20 premise focus naknada za razmjenu što rezultira s 15 premise focus naknada. Pružatelj likvidnosti i 5 premise bodova naknada će se koristiti za kupnju zamjenskih tokena dodatno, za njegovo sastavljanje. Ugovor se ne može ponovno uspostaviti. Konvencija o nilskim konjima dopušta proizvodnju nedosljednih Bep20/Bep20 podudarnosti, umjesto da podržava uparivanje između Bep20 i BNB. Hippo pokušava napredovati u najvažnijim doprinosima uzgoja prinosa u osnovi držeći korak sa svojim posebnim položajem na tržištu, naime, decentralizirano trgovanje slikama, višelančano označavanje i upravljanje. Ovo je uglavnom za završetak suradnje s našim kupcima。


Naš plan puta:

Prvo tromjesečje 2022.
- Rođenje inspiracije √ - Web stranica
i Bijela knjiga √

Drugo tromjesečje 2022.
- Pametni ugovori √
- Marketing na društvenim mrežama √
- Izlistavanje na Azbit.com √
- Pokretanje bounty kampanje na bitcointalk.org √
- Uvrštavanje CMC / CG
- Razvoj
memeova - KYC&Audit
- Počinje plaćeni marketing
- Pokretanje
Uniswapa - Pokloni - Supply
Burn # 1
-5000 držača

3. tromjesečje 2022.
- dobrovoljna donacija za zajednicu + dobrotvorno partnerstvo
- 100 000 nositelja
- meme partneri

Četvrto tromjesečje 2022.
- Izdajte SpaceRaceCoin NFT
-1T ograničenje najvećeg svjetskog okupljanja SpaceRaceCoin tokena


Tokenomika:

SpaceRaceCoin platforma koja ne zahtijeva članstvo, gdje
možete kupovati i prodavati ili mijenjati tokene koje želite
putem Binance Smart Chain (BSC) sa svojim vlastitim
novčanicima. Trgujte bilo kojim tokenom na BNB Smart Chain (BSC)
u nekoliko sekundi, samo povezivanjem svog novčanika. Također možete
zaraditi pasivni prihod s kriptovalutama na
našem SpaceRaceCoinu.


Tim:

Postoji dobar profit.Markiting je vrlo popularan projekt.Ovo je izazovan i jako omiljen projekt. mora biti bolja stranica. u svijetu većina ljudi cijelo vrijeme radi ovdje. ovaj upravitelj tvrtke je vrlo dobar i pošten čovjek. Projekt izgleda vrlo privlačno. Polažem velike nade u njega u budućnosti. Nadam se da nisam jedini. #SpaceRaceCoin Bounty kampanja, 3. tjedan -
Prešli smo dug put od samog početka i jako nam se sviđa dosadašnje priznanje i razvoj zajednice za SpaceRaceCoin ❤ #ETH #Altcoins #Gems #Crypto #Ethereum #Bitcoin #100x


Više detalja o Projektu potražite u nastavku:

Link na web stranicu:  https://www.spaceracecoin.com/

poveznica za twitter:  https://twitter.com/SpaceRaceCoin

Link za telegram:  https://t.me/+NJHP2IHP2rY2YzRk

Link za Fecbook:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100078924315526

Link za preuzimanje:  https://discord.gg/AtSWDAfXMY

Miduam Link:  https://medium.com/@spaceracecoin


Autor:

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Jumat, 04 November 2022

ALFCOIN

ALFCOIN

Uzgoj prinosa postao je popularan način ostvarivanja pasivnog prihoda s kriptovalutom. A s nedavnim lansiranjem $ALF-a, sada je lakše nego ikad započeti. U ovom postu pokazat ćemo vam kako koristiti $ALF i stablecoine za farmu prinosa i pasivnu zaradu.

FeY73joacAErbM7.jpg

Što je Yield Farming?

Yield farming je proces zarađivanja kamata na vaša ulaganja u kriptovalute. Ulaganjem u imovinu koja donosi prinos, možete zaraditi pasivan prihod bez ikakvog rada. Uzgoj prinosa sjajan je način za povećanje vašeg bogatstva bez potrebe za ulaganjem ikakvog napora.

Fe9IesDaMAAr8ja.jpg

Kako radi?

Kako bi uskočili u naša 4 različita plana (trezora), investitori moraju zaključati iznos StableCoina i $ALF kolateral na određeni vremenski period. Prinosi će naravno varirati ovisno o trajanju zaključavanja tokena i količini zaključanog novca. Kada razdoblje završi, ulagači dobivaju svoj novac + prinos natrag, a mi spaljujemo 5% $ALF kolaterala u tom procesu. Ulagači mogu povući svoj novac prije kraja razdoblja zaključavanja bez kamata što rezultira 30% kazne od sustava.

FeY7PM6agAMRPdn.jpg

Zašto koristiti $ALF?

$ALF je nova platforma koja olakšava početak uzgoja prinosa. Uz $ALF možete zaraditi kamatu na svoju investiciju s malo ili nimalo truda. Sve što trebate učiniti je zaključati svoju imovinu na određeni vremenski period i zaradit ćete pasivni prihod bez ikakvog posla.

Fe9ITLkaYAYDnOf.jpg

Yield farming je izvrstan način zarade pasivnog prihoda s kriptovalutom. A s nedavnim lansiranjem $ALF-a, sada je lakše nego ikad započeti. Ako tražite jednostavan način da zaradite kamate na svoju investiciju, onda je vrijedno razmotriti $ALF.

 

Više informacija;

Web stranica:  https://www.alfcoin.net/

Discord:  https://discord.gg/T7Ux4rBkxX

Twitter:  https://twitter.com/Alfcoinofficial

Telegram:  https://t.me/AlfcoinCommunity

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Metropoly

Metropoly

9bd85c87-67c8-4bf4-9c57-75db3f106f9a.jfif

Sve što trebate znati o Metropoliju

Nekretnine su tradicionalno jedan od najvećih i najstabilnijih oblika ulaganja za pojedince i tvrtke. Međutim, ovaj aspekt upravljanja imovinom inherentno je ograničen geografskim opsegom i distribucijskom mrežom. NFT-ovi Metropoly Real Estate imaju za cilj riješiti ovaj problem u budućnosti upravljanja nekretninama velikih razmjera portfeljem.

Nekretnine su glavna industrija diljem svijeta, čija se vrijednost mjeri bilijunima dolara. Iako su neki ljudi u prošlosti ostvarili velike dobitke kupnjom i prodajom nekretnina, često im je bilo teško pristupiti čak i financijski pametnim pojedincima. Ulaganje u nekretnine može biti komplicirano i nejasno. Platforma Metropoly uvelike pojednostavljuje proces omogućavajući investitorima kupnju udjela u nekretnini bez brige o zamornim aspektima kao što su zemljišne knjige, računi za režije i sami popravci.

Ovaj post predstavlja nešto što je još uvijek u ranoj fazi, ali je lako vidjeti potencijal i upotrebu za Metropolyjevo tržište nekretnina u blockchainu. Kao što ste spomenuli na početku, Metropoly je NFT tržište koje korisnicima omogućuje kupnju dijelova nekretnina u različitim zemljama. Velika ideja je da vlasnici tokena dijele u portfelju. Naravno, da bi ovo bilo korisno, Metropoly mora dobro poslovati.

Tu na scenu stupa Metropoly . METROPOLY donosi svijet ulaganja u nekretnine u budućnost sa svojom platformom koja se temelji na blockchainu i nudi frakcionirano vlasništvo nad nekretninama koje generiraju prihod. Iskorištavanjem pametnih ugovora na mreži Ethereum, Metropoly omogućuje ulagačima jednostavno ulaganje u nekretnine koje donose prihod bez potrebe za mukama tradicionalnog ulaganja u nekretnine.

 

U Metropoliju, stvaranje prihoda uz podršku ulaganja u nekretnine

U trenutnoj financijskoj klimi, ulaganje u nekretnine je siguran način da zaštitite svoje bogatstvo i postignete financijsku slobodu. Nažalost, običnim je ljudima gotovo nemoguće uključiti se na tržište bez značajnog planiranja ili plaćanja posredniku koji im može pomoći u snalaženju u složenom krajoliku međunarodnih tržišta nekretnina.

Metropoly je platforma za nekretnine koja se temelji na blockchainu i rješava te probleme. Uz Metropoly, svatko s Ethereum novčanikom može ulagati u nekretnine koje generiraju prihod s bilo kojeg mjesta u svijetu sa samo 100 USD, a da pritom dobije sve prednosti ulagača u nekretnine. Nadalje, kupci mogu biti sigurni da su njihova ulaganja podržana nekretninama iz stvarnog svijeta s očekivanim porastom vrijednosti.

Drugim riječima, Metropoly vam omogućuje da s bilo kojeg mjesta u svijetu ulažete u nekretnine koje generiraju prihod sa samo 100 USD, a da i dalje uživate u svim prednostima ulagača u nekretnine. Metropoly vam pomaže stvoriti dugoročno bogatstvo pružajući vrhunsku diverzifikaciju kroz svoju jedinstvenu kombinaciju blockchain tehnologije i NFT-ova.

Metropoly nudi jednostavan i pristupačan način za investitore da diverzificiraju svoje portfelje nekretninama koje generiraju prihod, a pritom im štedi vrijeme i novac. Ulagači neće morati provesti mjesece ili čak godine čekajući da se završi prodaja nekretnine prije nego što mogu uložiti u drugu. Uz Metropoly, investitorima je potrebno nekoliko sekundi da trguju svojim NFT-ovima!

 

Zatim, kako funkcionira Metropoly?

Dok druge tvrtke za ulaganje u nekretnine grade svoje bogatstvo na leđima stanodavaca i zakupaca, Metropoly ima drugačiji pristup korištenjem nezamjenjivih tokena (NFT) kako bi tržištu donio novu razinu transparentnosti. Svaki NFT je podržan svojstvima iz stvarnog svijeta i podijeljen je u frakcije, što omogućuje investitorima da ih kupuju i prodaju na tržištu dizajniranom posebno za ovu svrhu.

Prvi korak na našem putu da ulaganja u nekretnine učinimo pristupačnijim bilo je stvaranje našeg vlastitog NFT tržišta, gdje svatko može kupovati, prodavati i trgovati djelomičnim vlasništvom nad nekretninama koje generiraju prihod.

Za razliku od drugih platformi koje ograničavaju zajmove osigurane imovinom samo na akreditirane ulagače, Metropoly naporno radi kako bi osigurao da svatko ima pristup zajmovima s niskim kamatama poduprtim njihovom kripto imovinom.

Možete uložiti u stambenu zgradu ili trgovački centar već za početak s nižom cijenom  od 100 USD ili uložiti svoju zaradu od jednog projekta u drugi bez potrebe da likvidirate svoju izvornu poziciju.

Platforma Metropoly također nudi dražbe za vrhunske NFT-ove za nekretnine, dajući vam priliku da prodate svoju nekretninu po najvišoj mogućoj cijeni. A budući da ova platforma gradi kontinuirano tržište trgovanja za kupnju i prodaju REN-ova, uvijek ćete imati pristup likvidnosti kada vam zatreba.

 

Misija Metropolyja je učiniti ulaganje u nekretnine dostupnim bilo kojoj osobi u cijelom svijetu

FgLLQqBX0AEfGgI.jfif

Metropoly je investicijska platforma temeljena na blockchainu, podržana nekretninama i nudi mogućnost ulaganja u nekretnine koje generiraju prihod. Međutim, budući da većina ljudi nema novca za izravnu kupnju kuće ili investicijske nekretnine, ulaganje u nekretnine dugo je bilo domena samo bogatih investitora i velikih tvrtki.

S Metropolyjem, to će se promijeniti. Metropoly stvara potpuno novi način ulaganja u nekretnine korištenjem nezamjenjivih tokena (NFT), također poznatih kao kripto kolekcionarstvo. NFT-ovi su digitalna imovina koja je jedinstvena i ne može se kopirati ili krivotvoriti, baš kao i popularni kripto kolekcionarski predmeti. Izgrađeni su na blockchain tehnologiji i mogu funkcionirati kao financijski vrijednosni papiri.

Metropoly će omogućiti svakome, bez obzira na njegovo podrijetlo, zemlju ili kreditni rezultat, da ulaže u NFT nekretnine na globalnoj razini. Ovaj ekosustav uklanja geografska ograničenja i banke iz jednadžbe tako da svatko može ulagati u nekretnine i profitirati od toga. Za razliku od tradicionalnog ulaganja u nekretnine, više vam neće trebati hrpe novca ili visok kreditni rezultat samo da biste započeli – sve što ćete morati učiniti je kupiti nekoliko Metropoly NFT-ova.

 

Kako kupiti Metro tokene i početi ulagati u nekretnine u Metropoli već danas

**Jeste li spremni pokrenuti nekretnine s pasivnim prihodom u Metropolyju? Evo što trebate učiniti i slijedite korake u nastavku: **

Kupite $ METRO tokene sada i ostvarite ekskluzivne pogodnosti. Što više uplatite, više ćete otključati. Ove pogodnosti više nikada neće biti dostupne. Povežite svoj novčanik s Metamaskom ili Trust Walletom u nekoliko sekundi. Unesite iznos.

Minimalna investicija je 100 dolara, a možete birati između USDT i ETH. Potvrdite svoju transakciju. Ovaj korak je GOTOV. Čestitamo! Dakle, ne zaboravite zatražiti $METRO token nakon poštenog lansiranja.

Općenito, Metropoly Marketplace je korak u pravom smjeru. Implementiraju revolucionarnu platformu koja će zauvijek promijeniti način na koji se pristupa ulaganju u nekretnine. NFT tržište će se eksponencijalno širiti stvaranjem sigurnih online razmjena nekretnina, kao što je ova. Svatko sada može ulagati u nekretnine sigurno i sigurno putem blockchain tehnologije.

 

Metropoly je dosegao $METRO token softcap za nekoliko sekundi. Uložite u nekretninu u nekoliko sekundi uz kriptovalutu

pretprodaja 03.png

Budućnost ulaganja je ovdje, s Metropolyjem. Predstavljena na Bloombergu, ova revolucionarna platforma omogućuje vam trenutno ulaganje u nekretnine, bilo gdje u svijetu. Uz Metropoly postajete suvlasnik stvarne zgrade.

 

U samo nekoliko klikova i bez ikakve potrebne infrastrukture ili posebnog znanja, sada možete ulagati u nekretnine širom svijeta.

Pridružite se na $METRO Presale:  https://presale.metropoly.io/
Posjetite web stranicu Metropoly:  https://www.metropoly.io/
Pridružite se na Telegramu:  https://t.me/metropolyio
Rasprava i pitanja u Discordu:  https ://discord.gg/N4CFyMqCdW
Twitter:  https://twitter.com/metropoly_io

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8