Rabu, 28 Desember 2022

Coinstrat

Coinstrat

Dvostruko ulaganje — udvostručite profit

Uz značajku dvostrukog ulaganja CoinStrat-a, možete kupovati jeftino, prodavati skupo i dobiti dodatnu zajamčenu dobit do 300% bez rizika od gubitka kapitala.

Prednosti dvostrukog ulaganja:

Kupujte nisko ili prodajte skupo: kupujte digitalnu imovinu po niskim cijenama ili prodajte digitalnu imovinu po visokim cijenama

Visoki prinosi: Zaradite veliki pasivni prihod bez obzira u kojem smjeru ide tržište

Širok izbor: Možete birati između raznih sredstava i postaviti željeni ciljni datum i cijenu

Bez transakcijskih naknada: Transakcijske naknade se ne naplaćuju kada se dosegne cilj i kada se popune nalozi "Buy Low" ili "Sell High".

 

ŠTO JE COINSTRAT DVOJNO ULAGANJE?

CoinStrat je ponosno predstavio revolucionarnu metodu za sigurno ulaganje i zarađivanje visokog APY-a. Uronimo u to kako bismo saznali više o dvostrukom ulaganju i kako ono može impresivno promijeniti poziciju ulagača.

ŠTO JE DVOJNO ULAGANJE?

Dualno ulaganje je disruptivna inovacija industrije financijskih ulaganja koja je genijalno primijenjena na prostor kriptovaluta.

RAZLOG NASTANKA DVOJNOG ULAGANJA

Dual Investment ima misiju oslobađanja ulagača od starih, kompliciranih financijskih proizvoda s niskim povratom i visokim zahtjevima. Spontano, pruža revolucionarnu priliku za financijski pristup svim ljudima diljem svijeta bez obzira na njihovu klasu, lokaciju i imovinu.

KAKO FUNKCIONIRA DVOJNO ULAGANJE?

Dualno ulaganje nadilazi slabosti starih metoda ulaganja, koje ovise o modelima tehničke i fundamentalne analize koji postoje stotinama godina. Štoviše, nudi nove mogućnosti s većim prinosima, ograničenim rizikom bez nanošenja ozbiljnih gubitaka za ulagače.

KAKO FUNKCIONIRA DVOJNO ULAGANJE?

Dualno ulaganje je strategija za stvaranje pasivnog prihoda na oba načina, bez obzira na tržišne trendove. Odlikuje ga visoka dobit, kratko vrijeme čekanja, jasno definirani uvjeti prihoda prije odluke o unosu naloga. Ulagači se prilikom sudjelovanja neće susresti s neočekivanim situacijama.

 

OSNOVNI POJMOVI DVOJNOG ULAGANJA

Izvršna cijena — ciljna cijena: unaprijed određena cijena za odluku o isplati dobiti

APY — Godišnja stopa povrata: razina povrata koju ulagači ostvaruju kad se zbroji po godinama. Na primjer, ako je APY 365% tada investitor dobiva 1% profita dnevno.

Datum isporuke — datum dospijeća: je određeni datum za primanje dobiti.

DVOJNO ULAGANJE — DVOSMJERNA METODA ZARADE

Buy low option: ulagač ima opciju KUPITI po cijeni nižoj od trenutne cijene, na datum isteka, uz visoku dobit.

Opcija prodaje visoke cijene: ulagaču se daje opcija PRODAJE po cijeni višoj od trenutne cijene, na datum isteka, uz visoku dobit.

Uložite u opciju “KUPITE NISKO”: koristite USDT da biste zaradili USDT kamatu ili kupili BTC

APY: 85% — Trajanje: 10 dana — Ciljana cijena: 40.000 USD — Investicijski kapital: 100.000 USDT

Uložite u opciju “SELL HIGH”: koristite BTC da zaradite BTC kamate ili prodajte da biste dobili USDT

APY: 80% — Rok: 15 dana — Ciljana cijena: 60.000 $ — Investicijski kapital: 2 BTC

Registracijski portal za kupnju CoinStrat tokena (CST) je aktiviran, rana prodaja započet će krajem 2022. Zainteresirani ulagači mogu sudjelovati u ranoj kupnji odmah nakon lansiranja.

CST je nagradni i uslužni token koji se distribuira vlasnicima koji sudjeluju u ekosustavu Coinstrat.com. Coinstrat.com je globalni lider u kripto industriji, što ga čini najlakšim mjestom za dobivanje kamata na štednju, kripto hipoteke i trgovanje digitalnom imovinom. Ekosustav Coinstrat.com već ima preko 1 milijun aktivnih klijenata svaki mjesec i 350 pouzdanih globalnih institucija koje upravljaju imovinom od preko 100 milijuna dolara.

CST tokeni će nagraditi korisnike koji sudjeluju u kupnji, prodaji, posuđivanju, štednji, trošenju, ulaganju i ažuriranju informacija o kriptovalutama. Nagrade će se distribuirati interakcijom s centraliziranom mjenjačnicom CST, ulaganjem CST-a, povratom novca plaćenim u CST-u i korištenjem CST-a kao kolaterala u uslugama pozajmljivanja s kripto-kolateralom. Osim toga, vlasnici tokena dobit će pristup ekskluzivnim proizvodima i uslugama samo za VIP.

CST je cross-chain token koji koristi standard ERC-20 na Ethereum blockchainu. Tim CST-a predan je aktivnom istraživanju mogućnosti proširenja tokena u mreže kompatibilne s Ethereum Virtual Machine s niskim naknadama kako bi pružio vrhunsko korisničko iskustvo.

 

Zaliha CST-a fiksna je na 1.800.000.000 tokena, samo 32% ukupne ponude (580.000.000 CST) bit će raspodijeljeno na 26 prodaja tokena putem blok pristupa. Daljnja analiza raspodjele opskrbe bit će sljedeća:

· 32% bit će prodano tijekom prodaje tokena

· 15% dodijeljeno razvojnom timu

· 30% za zalihe ekosustava i poticaje

15% će se koristiti za financiranje marketinških i društvenih aktivnosti

Početna runda je privukla značajan interes vodećih svjetskih investicijskih fondova kao što su Bitcoin Holding Trust, Empower Startup.

 

“Počašćeni smo vidjeti tako entuzijastičnu podršku u našem startnom krugu. Nadalje, ne možemo biti više uzbuđeni što ćemo pokrenuti pre-privatnu prodaju tokena javnosti i ponudu. dajući većem broju ljudi pristup CST-u. Ovaj novi uslužni token označava važnu prekretnicu za ekosustav Coinstrat.com. Omogućit će nam da poboljšamo mainstream privlačnost kriptovaluta i blockchaina usvajanjem. naše usluge kreditiranja, štednje i transakcija”, rekao je Rafi Davison, izvršni direktor Coinstrat.com.

Kako bi sudjelovali u nadolazećoj prodaji CST tokena, zainteresirani ulagači moraju se registrirati na web stranici CoinStrat i prvi će saznati kada će prodaja CST tokena krenuti uživo.

Registranti moraju proći KYC proces na CoinStratu kako bi sudjelovali u prodaji i primili CST. Kupnju tokena moguće je platiti Bitcoinom, Ethereumom i USDT-om.

CST zajednica već ima tisuće članova. CST tokeni mogu se kupiti i koristiti u ekosustavu CoinStrat odmah nakon pokretanja pre-privatne prodaje.

Kupnja CST tokena trenutno nije dostupna američkim investitorima.

 

Kontakt detalji

WEB MJESTO:  https://www.coinstrat.com/en/

TWITTER:  https://twitter.com/CoinStratTech

FACEBOOK:  https://web.facebook.com/Coinstrat

TELEGRAM:  https://t.me/+avt0AqbONnQwNWM0

KANAL:  https://t.me/+4UPJ2rBgjmcxZTBk

YOUTUBE:  https://www.youtube.com/@coinstrat

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

GamerHub

GamerHub

FdqcNNwWQAI7qOy.jpg

Tržište igara na sreću danas

Tržište igara značajno je naraslo u posljednja dva desetljeća, a najveći pokretači rasta su računala, konzole i mobilne igre. Prema izvješću Grand View Researcha, veličina globalnog tržišta videoigara procijenjena je na 159 milijardi dolara u 2020. godini, a predviđa se da će dosegnuti 256,97 milijardi dolara do 2027. godine. Ovaj rast potiče sve veća penetracija interneta, povećani raspoloživi prihodi, tehnološki napredak i promjene preferencije potrošača.

FaNpn1jWQAA1HzK.jpg

Relevantnost Blockchain igara

Blockchain tehnologija omogućila je programerima stvaranje novih vrsta digitalnih sredstava koja se mogu koristiti kao nagrade za igranje videoigara. Ta se sredstva nazivaju "žetoni za igranje" ili "kovanice za igranje", a to su digitalni tokeni kojima se može trgovati i koji se mogu zaraditi igranjem određenih blockchain igara. Osim toga, neke igre dopuštaju igračima da kupe te tokene izravno s mjenjačnica ili drugih platformi pravim novcem ili kriptovalutama.

FbahFR5X0AcfhJ2.jpg

Pomoću ovih tokena igrači mogu kupiti virtualne predmete poput oružja ili oklopa unutar igre ili ih čak zamijeniti za pravi novac na burzama tokena kao što su Uniswap ili OpenSea. Zbog toga blockchain igrice play-to-earn postaju sve popularnije među igračima diljem svijeta – omogućuju im ne samo uživanje u igranju, već i potencijalnu zaradu stvarnog novca od njihovih aktivnosti igranja!

Fdl9CTaXgAA2d6N.jpg

GamerHub rješenje

Ogromno iskusan tim koji stoji iza GamerHuba gradi vrhunsko rješenje koje je poduprto pažljivo razmatranim tehnološkim nizom. Rješenje će se pozabaviti ključnim prazninama u trenutnom ekosustavu play-to-earn, uključujući integraciju više pokretača igara u jednu platformu; omogućavanje korisnicima jednostavno prebacivanje između različitih pokretača igara; pružanje otvorenog tržišta za korisnike da trguju svojom vrijednom digitalnom imovinom; omogućavanje međulančane interoperabilnosti; Pružanje analitičkih alata za igrače; olakšavanje sigurnih transakcija na svim lancima blokova; i više!

FgZjxq3WAAE805-.jpg

Tim je zacrtao realan plan za postupnu izgradnju sveobuhvatnog sustava koji će zadovoljiti potrebe igrača u svim glavnim lancima blokova. To uključuje razvoj osnovnih infrastrukturnih komponenti kao što su SDK-ovi, API-ji, novčanici itd., implementaciju decentraliziranih aplikacija (DApps) na višestrukim lancima (Klaytn/Ethereum), pokretanje službene web stranice i mobilnih aplikacija, kao i marketinške i promotivne kampanje preko kanala kao što su kao što su društveni mediji itd. Naposljetku, ovo će rješenje omogućiti igračima diljem svijeta da uživaju u igranju dok zarađuju nagrade kroz svoje aktivnosti igranja na bilo kojem blockchainu koji preferiraju!

FipJHNXXoAEFKFU.jpg

Jasno je da postoje brojne prilike u rastućem sektoru igre za zarađivanje - ali to zahtijeva pažljivo planiranje i izvođenje od strane iskusnih timova kako bi se uspješno iskoristile. Zato GamerHub razvija sveobuhvatno rješenje poduprto njihovim tehnološkim paketom koji nastoji riješiti ključne nedostatke u ovom sektoru i pružiti igračima jednostavan način pristupa različitim igrama za zaradu na jednom mjestu - omogućujući im da potencijalno zarade nagrade putem svojih aktivnosti igranja! Jedva čekamo vidjeti kako će ovaj prostor izgledati nakon što GamerHub završi svoj ambiciozni plan!

 

Više informacija:

Web stranica:  https://www.gamer-hub.io/
Twitter:  https://twitter.com/Gamer_hub_io
Discord:  https://discord.com/invite/bf55jRWtFz
Medium:  https://medium.com/@gamerhub_io
Telegram:  https://t.me/GamerHub_group
Whitepaper:  https://gamerhub-1.gitbook.io/gamerhub-whitepaper-v1/
YouTube:  https://youtube.com/channel/UC8jAY6Fi2jvzpc4Oq97xJ_A

 

Pisac

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Vehron

Vehron

U svijetu u kojem tradicionalni financijski sustavi ne uspijevaju pratiti zahtjeve globalnog gospodarskog rasta, Vehron uvodi decentraliziranu financijsku infrastrukturu koja pruža temeljne slojeve za izgradnju nove digitalne ekonomije s punim paketom DEFI usluga. RIV coin je revolucionarna kriptovaluta osmišljena da služi kao alternativa postojećim kripto valutama i omogući svima pristup globalnom bogatstvu. Pripremite se pridružiti se revoluciji! Preko Vehrona možete dobiti svoj verificirani račun, zatražiti svoj besplatni udio RIV kovanica unutar 4 mjeseca, upravljati višestrukim kovanicama i tokenima iz različitih lanaca blokova, pristupiti obećavajućim projektima putem lansirne plohe i steći potpunu kontrolu nad svojim novčanikom i financijama. Ne propustite ovu priliku - pridružite se globalnoj revoluciji sada!

 

Što je Vehron?

Vehron je više od obične decentralizirane financijske infrastrukture, to je budućnost digitalne ekonomije. Pridružite se i istražite svijet bogatstva i mogućnosti s Vehronom sada!

 

Što je RIV Coin?

RIV coin je decentralizirana kriptovaluta dizajnirana da služi kao oživljavanje izvorne vizije Satoshija Nakamota. To je jedinstvena valuta za digitalni svijet, za sve, koja stvara jednake mogućnosti i pravednu besplatnu distribuciju RIV kovanica.

Cilj RIV Coina je stvoriti otvoreni financijski sustav koji svima omogućuje pristup i korištenje kriptovaluta uz potpunu kontrolu nad vlastitim sredstvima. To će korisnicima omogućiti međusobno obavljanje transakcija bez oslanjanja na posrednike treće strane ili centralizirane subjekte. Novčić je također napravljen kako bi korisnicima pružio siguran, brz i isplativ način prijenosa vrijednosti bilo gdje u svijetu bez potrebe za brigom o fluktuacijama tečaja ili transakcijskim troškovima.

Za one koji žele započeti s Vehronom i RIV Coinom, mogu se pridružiti globalnoj revoluciji dobivanjem verificiranog računa. Nakon što to učine, mogu početi koristiti RIV coin kao svoj preferirani način plaćanja i dobiti pristup svim njegovim jedinstvenim značajkama kao što su peer-to-peer prijenosi bez ikakvih transakcijskih naknada. Osim toga, moći će iskoristiti njegovu prirodu otvorenog izvornog koda koja svakome u zajednici omogućuje da doprinese njegovom razvoju i poboljša ga s vremenom.

RIV coin korisnicima također pruža pristup brojnim ekskluzivnim pogodnostima kao što su popusti od sudjelujućih trgovaca i tvrtki spremnih za usvajanje kripto sustava diljem svijeta. Ne samo da ovo olakšava posao ljudima koji nemaju pristup ili znanje o tradicionalnim bankarskim sustavima, već eliminira većinu gnjavaže koja je uključena u postavljanje računa ili rad s deviznim tečajevima povezanim s međunarodnim plaćanjima.

 

Kako započeti s Vehronom?

Istraživanje svijeta blockchain tehnologije i digitalnih valuta nikad nije bilo lakše — s Vehronom možete započeti u samo nekoliko jednostavnih koraka. Prvo stvorite verificirani račun kako biste dobili pristup punom paketu DEFI usluga koje nudi Vehron. Ovaj će račun biti vaš ulaz u globalnu revoluciju, dajući vam kontrolu nad svojim financijama unutar sigurnog sustava.

Zatim koristite Vehron novčanik i LaunchPad za pohranjivanje, trgovanje i trošenje svoje kripto valute. S ovim novčanikom korisnici mogu upravljati s više kovanica i tokena iz različitih lanaca blokova na jednom sigurnom mjestu. Također možete jednostavno mijenjati novčiće ili mijenjati za drugu digitalnu imovinu poput NFT-ova (nezamjenjivih tokena).

Konačno, iskoristite RIV coin program besplatne distribucije i pridružite se globalnoj revoluciji! RIV coin osmišljen je kako bi korisnicima pružio brz i isplativ način prijenosa vrijednosti bilo gdje u svijetu — bez uključenih posrednika ili skrivenih naknada.

Prijavom na Vehron danas, činite važan korak prema financijskoj slobodi! Napravite račun sada i otključajte sve ove inovativne značajke kako biste i vi mogli postati dio ovog revolucionarnog putovanja.

 

Prednosti korištenja Vehrona

Prednosti korištenja Vehrona su brojne i dalekosežne. Od povećane sigurnosti do poboljšane učinkovitosti i inkluzivnosti, Vehron korisnicima pruža platformu koja im omogućuje preuzimanje kontrole nad svojim financijama unutar sigurnog sustava.

Prvo, korištenje Vehrona osigurava zaštitu korisničkih podataka putem end-to-end enkripcije. To znači da su sve osjetljive informacije šifrirane na izvoru prije slanja, čime se osigurava da samo autentificirani korisnici mogu pristupiti podacima. Osim toga, Vehron također koristi tehnologiju više potpisa za zaštitu sredstava od neovlaštenog pristupa i smanjenje rizika krađe ili prijevare.

Vehron također nudi povećanu učinkovitost u usporedbi s tradicionalnim financijskim sustavima. Transakcije se mogu izvršiti brzo — bez dugog čekanja na obradu — i sigurno jer u proces nisu uključene treće strane. Nadalje, korisnici nisu ograničeni geografskim granicama; oni mogu slati uplate bilo gdje u svijetu trenutno i uz minimalne naknade.

Osim učinkovitosti, Vehron čini financijske usluge inkluzivnijima nego ikad prije; svatko tko se nalazi bilo gdje u svijetu i ima internetsku vezu ima pristup njegovim uslugama i proizvodima. To otvara nove prilike za one koji možda nisu imali pristup tradicionalnim bankarskim proizvodima u svojoj zemlji ili regiji zbog ograničenih bankarskih opcija ili restriktivnih propisa.

Naposljetku, Vehron pruža povećanu otpornost na vanjske prijetnje kao što su kibernetički napadi ili prirodne katastrofe; njegova decentralizirana infrastruktura osigurava kontinuitet čak i ako jedan čvor zakaže jer će drugi čvorovi i dalje moći normalno raditi bez prekida. To znači da sredstva korisnika ostaju sigurna čak i ako dođe do neočekivanog događaja koji utječe na jedan dio mreže.

 

Općenito, značajke Vehicle-a svojim korisnicima nude povećanu sigurnost, privatnost, učinkovitost, uključenost i otpornost, istovremeno pružajući ulaz u novu digitalnu ekonomiju koju pokreće blockchain tehnologija koja pomaže ljudima da steknu veću autonomiju nad svojim financijama bez oslanjanja na centralizirane institucije ili vlade

 

Društveni mediji:

Web stranica:  https://vehron.io/
Whitepaper:  https://drive.google.com/file/d/1P2nCWm56NHayc5qFeoJiVV_J-zt5-0QO/view?usp=drivesdk
Telegram:  https://t.me/vehron
Twitter:  https://www.twitter.com/vehronofficial
Facebook:  https://www.facebook.com/vehronofficial
Discord:  https://discord.gg/72hnddXR

 

Podaci o autoru:

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8

Chain Joes

Chain Joes

Sažetak

Kraj mračnog doba igranja je ovdje, a budućnost je svijetla! Ovdje u Chain Joesu spremamo se zapaliti svijet igara s našom izometričkom akcijskom pucačinom koja uskoro dolazi na web3. Ujedinjeni ljubavlju prema igricama i svemu vezanom uz Web3, pripremamo se uhvatiti u koštac s izazovima povezanim s blockchain igranjem kako bismo stvorili bolje iskustvo za sve naše igrače. Postavili smo cilj postati vodeći na tržištu mobilnih igara za izometrične akcijske pucačine i imamo plan kako to ostvariti.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo naš projekt igre, Chain Joes.

Gradimo na Solani i odlučni smo igračima i NFT entuzijastima posvuda donijeti jednu od najboljih web3 igara!

U nadolazećim tjednima otkrit ćemo više informacija o našem projektu i našem brendu, ali za sada bismo željeli podijeliti dio naše filozofije koja je dovela do stvaranja ovog projekta.

Misija

Naša vizija u Chain Joe's je uspostaviti ekosustav "Igraj i zaradi" s vrhunskim igranjem u fokusu, tako da se igrači žele vraćati uvijek iznova.

Ne želimo izgraditi gamificirani financijski instrument. Mnogo ih je već na tržištu, a većina je duboko manjkava.

Oni nude vrlo malo igraču i nedostaje im dubina potrebna za stvaranje privlačnog i impresivnog iskustva. Kao takve, većina ovih "zaradi prvih igara" ima veliki promet igrača i nestabilna gospodarstva.

Stavljajući igračevo iskustvo na prvo mjesto, Chain Joes će biti igra kojoj se ljudi žele vratiti kako bi mogli istraživati, sudjelovati u PVP i PVE događajima, razvijati i prilagođavati svoj karakter i više.

Svi u Chain Joesu su dugogodišnji igrači. Znamo što čini dobru igru i znamo što igrači žele. Tim je stasao tijekom procvata gaming industrije i postali pravi geekovi koji cijene zanimljive igre.

 

Chain Joes fokusiran je na stvari koje su stvarno važne igračima, uključujući:

Izazovan i nagrađivan PVP i PVE sadržaj.

Bogata predaja i zanimljive pozadinske priče.

Niz moćnih i jedinstvenih oružja.

Individualna stabla vještina i razvoj karaktera.

Uzbudljivi i inteligentni neprijatelji.

Prilike za zaradu i osvajanje nagrada.

I mnogo više.

Stavljajući igrača na prvo mjesto, izgradit ćemo snažnu i rastuću zajednicu koja će dovesti do stabilnog gospodarstva.

 

Dijelimo našu viziju

Naša vizija i plan za Chain Joes su jasni.

6 načela podupiru sve što radimo u Chain Joesu kako bismo ostali na pravom putu i pružili kvalitetu i užitak koji naši budući igrači zaslužuju.

Već smo pokrili neke od njih, ali možemo ići malo dublje.

1. Naš model Play-And-Earn stavlja igre na prvo mjesto

Želimo se prvo usredotočiti na pružanje stvarne, kvalitetne zabave u igrama, što vodi do održive, otvorene ekonomije igara s dugovječnošću kojoj se ljudi zapravo žele vratiti.

2. Želimo biti inkluzivni, sa besplatnim pristupom igranju

Mnogi igrači žele igrati igre dok zarađuju, ali glavno ograničenje postojećih NFT igara je njihova visoka ulazna barijera.

Učinivši igru besplatnom za igranje, potaknut ćemo više korisnika da se prijave i igraju, što će dovesti do bolje igre, ugodnijeg iskustva i jačeg gospodarstva.

3. Fokusirani smo na kvalitetu igranja i mehanike

Dobar gameplay uvijek određuje mehanika, koja bi trebala očarati igrača i navesti ga da želi provesti barem 20-30 minuta dnevno igrajući.

Chain Joes nije gamificirani financijski instrument. Gradimo pravu vrhunsku AAA igru koju će obožavati igrači.

4. Usredotočeni smo na duge staze

Budući da je P&E tržište u ranoj fazi razvoja, ne želimo prodati kolekciju od 10k NFT.

Namjeravamo ponuditi "Početni borbeni paket" za prve fanove i besplatan pristup igri.

Postojat će ekskluzivni NFT paketi likova i oružja, kao i pojačanja iskustva za prve podržavatelje, što će potaknuti napredak igrača u početnoj fazi, ali ne nepravedno.

5. Jednostavan pristup za nekripto igrače

Budući da je NFT relativno nova tehnologija, mnogi igrači nisu upoznati s njom, pa imaju poteškoća s pridruživanjem.

NFT dodaju nove slojeve igranja i dubinu videoigrama, ali većina projekata zanemaruje činjenicu da bi ih ljudi mogli smatrati previše tehničkim i teškim za korištenje.

Želimo to promijeniti nudeći upute korak po korak za dobrodošlicu novim igračima u igru kako bi mogli smočiti noge u web3.

6. Želimo da se ljudi zabave!

Koja je svrha igre koju nije zabavno igrati? Kao tim okorjelih igrača, volimo igranje i želimo pružiti nevjerojatno iskustvo koje će se ljudima toliko svidjeti da će sa sobom povesti i svoje prijatelje.

Dođite i pridružite nam se u Chain Joesu

Naš tim od 50+ ljudi, s vrhunskim razvojem igara, poslovnim operacijama i stručnim marketinškim iskustvom, prava su stvar.

Znamo tko su pravi neprijatelji Web3 i zato se možete zajedno boriti protiv prevaranata, hakera i pošiljatelja neželjene pošte u našim zabavnim i izazovnim PVE igrama.

 

Ako tražite:

Promišljen svijet igre

Likovi s jedinstvenom pričom i visokokvalitetnom vizualizacijom

Besplatne mehanike igranja

NFT elementi

Zabava u srži

Upućivanja na kriptotematiku

Memi

I veliki broj gaming fenomena iz prošlosti...

Chain Joes je mjesto za vas.

Pridružite se našoj uzbudljivoj, rastućoj i naprednoj zajednici danas i saznajte kako se možete uključiti u stvarnu budućnost igranja

 

Putokaz

Saznajte više :

Web stranica:  https://chainjoes.com/

Twitter:  https://twitter.com/ChainJoes

Discord:  https://discord.com/invite/chainjoes

Medij:  https://medium.com/@ChainJoes

Telegram:  https://t.me/chainjoes

 

Pisac By

Bitcointalk korisničko ime: HajjarAbiyyah

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3477935

Adresa novčanika: 0x9d97fa4e1488b686f89c2626751165e319c5c9e8